کد خبر : 209014
تاریخ انتشار : شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۹

بازدید معاون وزیر ارتباطات از طرح‌های مخابراتی کوچصفهان

بازدید معاون وزیر ارتباطات از طرح‌های مخابراتی کوچصفهان

به گزارش ایلنا از رشت، معاون امور دولت، مجلس و استان‌های وزارت ارتباطات در بازدید از طرح‌های مخابراتی روستا‌های بلسبنه و خشت مسجد کوچصفهان، گفت: توسعه اقتصاد دیجیتال با پوشش صددرصدی روستا‌ها با خدمات اینترنت، ارتقاء کیفیت شبکه ثابت، دسترسی مردم به اتصال فیبرنوری برای خانه‌ها و کسب و کار‌ها از مهم‌ترین برنامه‌های دولت است. رضا باقری با اشاره

بازدید معاون وزیر ارتباطات از طرح‌های مخابراتی کوچصفهان

به گزارش ایلنا از رشت، معاون امور دولت، مجلس و استان‌های وزارت ارتباطات در بازدید از طرح‌های مخابراتی روستا‌های بلسبنه و خشت مسجد کوچصفهان، گفت: توسعه اقتصاد دیجیتال با پوشش صددرصدی روستا‌ها با خدمات اینترنت، ارتقاء کیفیت شبکه ثابت، دسترسی مردم به اتصال فیبرنوری برای خانه‌ها و کسب و کار‌ها از مهم‌ترین برنامه‌های دولت است.

رضا باقری با اشاره به برنامه دولت در توزیع ۲۰ میلیون پورت فیبرنوری بین استان‌ها، گفت: از نیمه دوم پارسال ، طرح توسعه فیبرنوری در کشور آغاز شد و گیلان یکی از پیشروترین استان‌ها در این زمینه است.

وی اضافه کرد: مرحله نخست ایجاد زیرساخت‌ها بود و مرحله دوم اتصال به شبکه خانگی است تا مردم بتوانند از سرعت بالای اینترنت در توسعه ارتباطات و خدمات استفاده کنند.

معاون امور دولت، مجلس و استان‌های وزارت ارتباطات گفت: برنامه امسال دولت ، افزایش پورت‌های فیبر نوری در کشور از ۵ میلیون دست کم، به ۱۰ میلیون پورت است البته اتصال فیبر نوری به کسب و کار‌ها سریع‌تر اتفاق خواهد افتاد.

رضا باقری افزود: پوشش ۸۰ درصدی روستا‌های بالای ۲۰ خانوار از برنامه‌های ششم توسعه است و هم اکنون گیلان با میانگین پوشش ۹۵ درصدی جزو استان‌های برتر است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر حدود به ۹۰ درصد عملیات اتصال روستا‌های کشور به اینترنت پر سرعت انجام شده و امیدواریم این طرح تا هفته دولت به پایان برسد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.