کد خبر : 4486
تاریخ انتشار : جمعه ۸ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۹

درخواست هنیه از اتحادیه آفریقا برای لغو عضویت رژیم صهیونیستی

درخواست هنیه از اتحادیه آفریقا برای لغو عضویت رژیم صهیونیستی

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس خواستار بازنگری اتحادیه آفریقا در تصمیم پیوستن رژیم صهیونیستی به این اتحادیه شد. به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری العهد، اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس در نامه‌ای به موسی فکی، رئیس کمیساریای اتحادیه آفریقا به پیوستن رژیم صهیونیستی به این اتحادیه اعتراض

درخواست هنیه از اتحادیه آفریقا برای لغو عضویت رژیم صهیونیستی

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس خواستار بازنگری اتحادیه آفریقا در تصمیم پیوستن رژیم صهیونیستی به این اتحادیه شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری العهد، اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس در نامه‌ای به موسی فکی، رئیس کمیساریای اتحادیه آفریقا به پیوستن رژیم صهیونیستی به این اتحادیه اعتراض کرد.

در این نامه آمده است: ما و ملت فلسطین با تأسف و حیرت اخبار مربوط به اعطای عضویت اتحادیه آفریقا به رژیم غاصب صهیونیستی توسط شما را دنبال کردیم.

هنیه افزود: این تصمیم با تمام ارزش‌ها و اصولی که اتحادیه آفریقا بر اساس آن تاسیس شده، در تعارض است و یک ضربه شدید به ملت فلسطین و حقوق ملی مشروع آنها به شمار می‌رود.

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس در ادامه  خواستار بازنگری اتحادیه آفریقا در تصمیم پیوستن رژیم صهیونیستی به این اتحادیه شد.

وی ادامه داد: رژیم اشغالگر از این عضویت به عنوان پوششی برای تداوم اجرای برنامه‌های استعماری خود، ادامه اشغال سرزمین فلسطین و تشدید تجاوزات خود علیه سرزمین و ملت فلسطین استفاده خواهد کرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.