دستگیری کلاهبردار ۱۲ میلیاردی در خرمآباد

رئیس پلیس آگاهی لرستان از کشف یک فقره کلاهبرداری به ارزش ۱۲ میلیارد ریال و دستگیری متهم در خرمآباد خبر داد. سرهنگ عباس نظری اظهار کرد: در پی اعلام شکایت فردی به پلیس آگاهی لرستان مبنی بر اینکه پدرش چند سال قبل دار فانی را وداع گفته و برادرش برای اقدامات سودجویانه و کسب منافع

رئیس پلیس آگاهی لرستان از کشف یک فقره کلاهبرداری به ارزش ۱۲ میلیارد ریال و دستگیری متهم در خرمآباد خبر داد.
سرهنگ عباس نظری اظهار کرد: در پی اعلام شکایت فردی به پلیس آگاهی لرستان مبنی بر اینکه پدرش چند سال قبل دار فانی را وداع گفته و برادرش برای اقدامات سودجویانه و کسب منافع مادی با دستکاری و جعل قولنامه یک دستگاه واحد مسکونی ارثیه پدریشان را تصاحب کرده است، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان مبارزه با جعل و کلاهبرداری قرار گرفت.
وی در ادامه گفت: در تحقیقات بعمل آمده توسط مأموران محرز شد فرد خاطی با دسترسی به مدارک هویتی متوفی و جعل امضاء وی و تنظیم قولنامه جعلی یک باب ساختمان مسکونی وی را به ارزش ۱۲ میلیارد ریال به تصرف خود درآورده است.
نظری تصریح کرد: در اقدام بعدی مأموران موفق به شناسایی متهم و محل اختفای وی شده و با هماهنگی مقام قضایی در عملیاتی غافلگیرانه وی را دستگیر کردند.
رئیس پلیس آگاهی لرستان عنوان کرد: در بازجوییهای بعمل آمده متهم به بزه ارتکابی اعتراف کرده و پس از تکمیل پرونده برای ادامه مراحل قضایی به مراجع ذی صلاح تحویل داده شد.
منبع: ايسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0