کد خبر : 124492
تاریخ انتشار : جمعه ۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۹

وزارت کشور طالبان: برای فرآوری حشیش با شرکت آلمانی توافق شده، نه استرالیایی!

وزارت کشور طالبان: برای فرآوری حشیش با شرکت آلمانی توافق شده، نه استرالیایی!

پس از آن‌که شرکت استرالیایی، خبر توافق با طالبان برای ایجاد کارخانه فرآوری حشیش برای مقاصد دارویی را تکذیب کرد، سخنگوی وزارت کشور طالبان این‌بار گفته‌ است که در این مورد با یک شرکت آلمانی موافقت شده نه استرالیایی. به گزارش ایسنا به نقل از افق نیوز، سعید خوستی، سخنگوی وزارت کشور طالبان در توییتی

وزارت کشور طالبان: برای فرآوری حشیش با شرکت آلمانی توافق شده، نه استرالیایی!

پس از آن‌که شرکت استرالیایی، خبر توافق با طالبان برای ایجاد کارخانه فرآوری حشیش برای مقاصد دارویی را تکذیب کرد، سخنگوی وزارت کشور طالبان این‌بار گفته‌ است که در این مورد با یک شرکت آلمانی موافقت شده نه استرالیایی.

به گزارش ایسنا به نقل از افق نیوز، سعید خوستی، سخنگوی وزارت کشور طالبان در توییتی نوشته‌ است که اداره مبارزه با مواد مخدر وزارت کشور برای ایجاد کارخانه‌ فرآوری حشیش با شرکت سی‌فارم آلمان موافقت کرده‌ است.

او گفته‌است که براساس این توافق، طالبان صرفا «بوته‌های بنگ» را در اختیار این شرکت قرار می‌دهند و نه خود حشیش را.

خوستی روز گذشته در رشته‌توییتی گفت که با شرکتی موسوم به “سی‌فارم” که می‌خواهد یک کارخانه فرآوری حشیش برای مقاصد دارویی در افغانستان راه اندازی کند، به توافق رسیده‌اند. این شرکت بیش از ۴۰۰ میلیون دلار در این زمینه در افغانستان سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

هرچند پیش از این بخش عمده‌ای از منابع درآمد طالبان از مواد مخدر تامین می‌شد، اما توافق دولت طالبان برای کشت گیاه شاهدانه و فرآوری مشتقات آن برای مصارف دارویی با یک شرکت داروسازی و اعلام رسمی آن بی‌سابقه است.

خوستی با انتشار تصاویری نوشته بود که معاون مبارزه با مواد مخدر این وزارتخانه، روز گذشته در دیدار با نماینده شرکت “سی‌فارم” ( CPharm) که برخی رسانه‌ها گفته‌اند یک شرکت استرالیایی است، در این زمینه گفتگو کرده و به توافق رسیده است.

به گفته آقای خوستی، این شرکت از حشیش افغانستان “دارو و نوعی کرم درست می‌کنند”.

شرکت استرالیایی سی‌فارم اما در بیانیه‌ای هرگونه توافق و قرارداد با طالبان را تکذیب کرد و گفت که سی‌فارم یک شرکت تولیدی نیست؛ بلکه صرفا مشاوره ارائه می‌کند.

در افغانستان، حشیش مصرف صنعتی ندارد؛ اما به عنوان یک ماده مخدر، مورد استفاده صدها هزار معتاد است.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها