افتتاح باغراه حضرت فاطمه زهرا در منطقه ۱۷ و ۱۸
فاز نخست باغراه حضرت فاطمه زهرا (س) در منطقه ۱۷ و ۱۸ با حضور ریاست شورای شهر تهران، شهردار تهران و جمعی از مسئولین شهرداری تهران به بهرهبرداری رسید. به گزارش ایسنا، پیروز حناچی در آیین بهرهبرداری از باغراه حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: امروز شاهد بهرهبرداری از یکی از مهمترین طرحهای عمرانی شهرداری تهران
فاز نخست باغراه حضرت فاطمه زهرا (س) در منطقه ۱۷ و ۱۸ با حضور ریاست شورای شهر تهران، شهردار تهران و جمعی از مسئولین شهرداری تهران به بهرهبرداری رسید.
به گزارش ایسنا، پیروز حناچی در آیین بهرهبرداری از باغراه حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: امروز شاهد بهرهبرداری از یکی از مهمترین طرحهای عمرانی شهرداری تهران هستیم. مردم این منطقه در این ایام شاهد افتتاح پروژهای هستند که میتواند تاثیر بسزایی در ارتقا کیفیت زندگی در این منطقه باشد. این پروژه از سال ۱۳۸۲ زمزمههای شروع آن آغاز شد و در سال ۱۳۸۶ عملیات عمرانی آن شکل گرفت.
وی افزود: این پروژه حدود ۶۰۰ میلیارد تومان هزینه در بر داشت که انتقال راهآهن تهران – تبریز به زیر زمین را محقق میکرد. موضوعی که سالها مطالبه مردم منطقه ۱۷ و ۱۸ بود چراکه سالها مردم سروصدا و لرزش ناشی از عبور قطار را تحمل میکردند و عبور گاه و بیگاه قطار آسایش مردم منطقه را سلب کرده بود.
وی ادامه داد: در این دوره مدیریت شهری تلاش کردیم چند اقدام انجام شود که نخستین آن توافق با راهآهن بود. باید از مجموعه راهآهن برای کنار گذاشتن نگاه بخشی به این موضوع تشکر کنم. در حقیقت راهآهن توقعات خود را تعدیل کرد تا این توافق با شهرداری تهران حاصل شد.
شهردار تهران در بخش دیگری از صحبتهای خود به بهرهبرداری از پارکی در منطقه جنوبی خیابان آزادی اشاره کرد و افزود: به زودی پارک بزرگی به مساحت بیش از یک هکتار در این محدوده به بهرهبرداری میرسد که ساخت این پارک با همین نگاه شهرداری درخصوص توافق با سازمانهای مختلف محقق شده است.
وی با اشاره به بهرهبرداری از فاز نخست باغراه حضرت فاطمه زهرا گفت: شهروندان این منطقه به یاد دارند عملیات عمرانی این پروژه در تعطیلات عید نوروز آغاز شد و در قالب مسابقهای طرح برتر برای اجرا در سطح فوقانی مسیر راهآهن تهران – تبریز انتخاب شد. امروز فاز نخست این پروژه به بهرهبرداری رسیده و در اجرای آن تلاش کردهایم با هدفگذاری کیفیت منطقه را ارتقا دهیم.
وی تاکید کرد: در این دوره مدیریت شهری بیشترین توجه به مناطق جنوبی انجام گرفت تا عقبماندگیها جبران شود. نسبت بودجه در بودجه سال ۱۴۰۰، ۴۵ درصد برای مناطق شمالی و ۵۵ درصد برای مناطق جنوبی شد در حالی که در گذشته این نسبت برعکس بود. همچنین بزرگترین بیمارستان کودکان در جنوب تهران در حال آمادهسازی است و به واسطه این پروژه انشعابی از خط سه مترو برای این بیمارستان ساخته خواهد شد.
وی ادامه داد: بیتردید ما همه چیز را پول ندیدیم، بر همین اساس بارگذاریهای سنگین در پروژه باغراه حضرت فاطمه زهرا انجام نشد. با همین نگاه به زودی میدان امام خمینی و ساختمان بلدیه به بهرهبرداری میرسد و امیدواریم این نگاه موجب ایجاد شهر آرامتر و ارائه خدمات بهتر شود.
حناچی در بخش دیگری از صحبتهای خود به معظل مردم منطقه ۱۷ و ۱۸ درخصوص حریم مسیر راهآهن و جلوگیری از ساخت و سازها در این حریم اشاره کرد و افزود: در قانون تا ۳۵ متر حریم راهآهن در نظر گرفته شده ولی در برخی نقاط این حریم تا ۱۰۰ متر نیز افزایش یافته که در داخل محدوده قانونی درون شهرها به این معنی است که ساخت و ساز در این حریم وجود ندارد. این موضوع در کمیسیون زیربنایی دولت مطرح است و امکانپذیر است که این حریم برداشته شود و به مردم آسانتر گرفته شود. باید این موضوع در دولت بعدی پیگیری شود. به این ترتیب راهآهن که روزگاری با سر و صدا و لرزش سلب آسایش از مردم منطقه کرده بود میتواند به موتور محرک همین منطقه تبدیل شود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0