ماجرای شهادت یک فیلم ساز انقلابی در تبریز
فیروز هابیل امیرخیز پس از پایان دانشگاه به خدمت سربازی رفت و همراه با آن فعالیت های سیاسی اش رنگ دیگری یافت و بارها به خاطر توزیع اعلامیه حضرت امام خمینی(ره) دستگیر شد اما، دست از مبارزه برنداشت. به گزارش ایسنا، فیروز هابیل امیرخیز، سال ۱۳۳۶ در محله قره آغاج تبریز به دنیا آمد. دوران
فیروز هابیل امیرخیز پس از پایان دانشگاه به خدمت سربازی رفت و همراه با آن فعالیت های سیاسی اش رنگ دیگری یافت و بارها به خاطر توزیع اعلامیه حضرت امام خمینی(ره) دستگیر شد اما، دست از مبارزه برنداشت.
به گزارش ایسنا، فیروز هابیل امیرخیز، سال ۱۳۳۶ در محله قره آغاج تبریز به دنیا آمد. دوران کودکیش را به علت کار پدرش در ارومیه سپری کرد و پای با درس، قرآن آموخت و در کنار آن از مزارع کشاورزان و سختی کار آنها فیلم گرفت.
وی پس از طی دوران تحصیلات راهنمایی و دبیرستان وارد انستیتو تکنولوژی اورمیه شد و همزمان با تحصیل در رشته برق از هیچ کمکی برای کارگران کورههای آجرپزی دریغ نکرد و برای بازتاب دردهای مردم زحمت کش و زجر دیده سه فیلم با نامهای «توشه»، «باهم» و «نیاز» را ساخت که فیلم هشت میلیمتری «توشه» ساخته وی توانست از کاخ جوانان اورمیه لوح سپاس دریافت کند.
فیروز هابیل امیرخیز پس از پایان دانشگاه به خدمت سربازی رفت و همراه با آن فعالیتهای سیاسی اش رنگ دیگری یافت و بارها به خاطر توزیع اعلامیه حضرت امام خمینی(ره) دستگیر شد اما، دست از مبارزه برنداشت تا این که وقتی شنید امام راحل فرموده «سربازخانه ها را خالی کنید» خدمت را ترک کرد و به تبریز آمد.
هابیل بیستم بهمن در تظاهرات مردم تبریز توانست تانکی را از دست ماموران رژیم طاغوت گرفته و خود رانندگی آن را به دست بگیرد که پس از پیاده شدن از تانک، مقابل کلانتری ناحیه شش(ترمینال قدیم) با گلولهای که به طحال او اصابت کرد به بیمارستان منتقل و عاقبت بر اثر خونریزی شدید، ۲۰ بهمن به شهادت رسید و پیکرش روز ۲۳ بهمن با تشییع نیروی هوایی تبریز در مزارستان امامیه آرام گرفت.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0