کد خبر : 5185
تاریخ انتشار : شنبه ۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۸

پیش‌بینی بارش پراکنده در جنوب فارس

پیش‌بینی بارش پراکنده در جنوب فارس

  مدیرکل هواشناسی فارس گفت: برای پنج روز آینده، وزش باد با احتمال بارش پراکنده در برخی نقاط جنوب و جنوب شرق استان پیش‌بینی می‌شود. مهرداد قطره سامانی شنبه ۹ مرداد به خبرنگاران گفت: برای امروز و فردا آسمان استان فارس صاف تا قسمتی ابری در بعد از ظهر وزش باد، با احتمال رگبار پراکنده

پیش‌بینی بارش پراکنده در جنوب فارس

  مدیرکل هواشناسی فارس گفت: برای پنج روز آینده، وزش باد با احتمال بارش پراکنده در برخی نقاط جنوب و جنوب شرق استان پیش‌بینی می‌شود.

مهرداد قطره سامانی شنبه ۹ مرداد به خبرنگاران گفت: برای امروز و فردا آسمان استان فارس صاف تا قسمتی ابری در بعد از ظهر وزش باد، با احتمال رگبار پراکنده در برخی نقاط جنوبی و جنوب شرقی خواهد بود.

او افزود: تا پنج روز آینده آسمان صاف تا قسمتی ابری، در بعد از ظهرها وزش باد و با احتمال بارش پراکنده در برخی نقاط جنوب و جنوب شرق استان پیش‌بینی می‌شود.

قطره سامانی بیان کرد: کمینه دمای امروز استان صفاشهر با ۱۵ درجه بالای صفر، بیشینه دمای دیروز استان مهر با ۴۶ درجه بالای صفر و کمینه دمای امروز شیراز ۲۰ درجه بالای صفر است.

منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.