نماد سایت خبر روز

تأثیر مثبت فعالیت‌های شوراهای صنفی بر آینده کشور

 تأثیر مثبت فعالیت‌های شوراهای صنفی بر آینده کشور

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به تاثیر مثبت فعالیت های صنفی بر آینده کشور، تاکید کرد: اگر می خواهیم مملکتمان ارتقا پیدا کند، باید دانشگاه هایمان ارتقا پیدا کند.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدحسین پورغریب در جمع اعضای شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه تهران، با بیان این که مسئولیت پذیری اجتماعی یکی از شاخص های اصلی دانشگاه ها است، گفت: در تمام دنیا، بحث حضور پررنگ و فعال دانشجویان در آن دانشگاه و جامعه، یکی از شاخص های مهم و اصلی دانشگاه محسوب می شود. در واقع تشکیلات شورای صنفی می تواند یک نماد موفق از مسئولیت پذیری اجتماعی در جامعه باشد مانند انجمن های علمی، کانون های فرهنگی، انجمن های اسلامی، بسیج دانشجویی و …باشد.
دکتر پورغریب با اشاره به اهمیت فعالیت های مختلف دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: درحال حاضر بسیاری از مسئولان و مدیران ارشد دانشگاه که مشغول خدمت هستند، در دوران دانشجویی در یک یا چند حیطه ای که نام بردم، فعالیت داشته اند و مطمئن هستم که شما نیز در آینده جزو افراد شاخص خواهید بود.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تأکید بر اینکه اختلاف نظر همیشه هم می تواند باعث ارتقای سیستم شود، تصریح کرد: اختلاف نظر و عقیده همیشه و در همه جا وجود دارد، باید با نگه داشتن حد اعتدال بر مشکلات غلبه کرد و ممکن است به دست آمدن نتیجه مطلوب و استفاده از آن در نسل بعدی شما اتفاق بیفتد و در واقع شما پایه گذار تغییرات خوب در آینده باشید.
دکتر پورغریب همچنین از تأثیر مثبت فعالیت های صنفی بر آینده کشور چنین گفت: اگر می خواهیم مملکتمان ارتقا پیدا کند، باید دانشگاه هایمان ارتقا پیدا کند. بنده معتقدم هر کس در هر نقطه کشور کوچکترین منصبی دارد، باید باعث ارتقای آن شود و این به تمام کشور ارتقا پیدا می کند. برای مثال اگر دانشکده داروسازی دانشگاه ما مشکلاتش حل بشود، دانشجویان با خاطرات و تجربیات خیلی خوبی وارد اجتماع می شوند و می توانند حلال بسیاری از مشکلات جامعه باشند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تأکید بر اینکه اعضای شورای صنفی پل ارتباطی بین دانشجو و دانشگاه هستند، گفت: در هر سیستمی باید کانال های ارتباطی وجود داشته باشد و بازخورد داده شود، وظیفه اصلی شوراهای صنفی در دانشگاه این است که بازخورد بدهند. این پل ارتباطی بین دانشجو و دانشگاه هستند و باید جلسات هفتگی یا ماهانه منظم داشته باشیم و تا این ارتباط مداوم نباشد، مشکلات حل نخواهد شد.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان خاطرنشان کرد: توجه و حمایت های رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران و همچنین تلاش مدیران و کارکنان معاونت باعث شد تا بتوانیم بسیاری از مشکلات رفاهی دانشجویان را رفع کنیم. دانشجویان شوراهای صنفی صدای رسای دوستان و دیگر دانشجوهای دانشگاه هستند و می توان در رفع مشکلات دانشگاه کمک کننده باشد.
خروج از نسخه موبایل