کد خبر : 175658
تاریخ انتشار : شنبه ۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۷

احتمال افزایش مصرف سوخت مایع در نیروگاه‌ها/ لزوم مدیریت مصرف

احتمال افزایش مصرف سوخت مایع در نیروگاه‌ها/ لزوم مدیریت مصرف

سخنگوی صنعت برق گفت: با توجه به پیش بینی‌ها، با کاهش دمای هوا در روزهای آینده، متوسط دمای کشور به منفی دو درجه می‌رسد و احتمال افزایش مصرف در بخش خانگی، تجاری و صنعتی وجود دارد و ممکن است نیروگاه‌ها محدودتر شوند و مجبور شویم از سوخت مایع بیشتری استفاده کنیم لذا از همه مشترکان

احتمال افزایش مصرف سوخت مایع در نیروگاه‌ها/ لزوم مدیریت مصرف

سخنگوی صنعت برق گفت: با توجه به پیش بینی‌ها، با کاهش دمای هوا در روزهای آینده، متوسط دمای کشور به منفی دو درجه می‌رسد و احتمال افزایش مصرف در بخش خانگی، تجاری و صنعتی وجود دارد و ممکن است نیروگاه‌ها محدودتر شوند و مجبور شویم از سوخت مایع بیشتری استفاده کنیم لذا از همه مشترکان تقاضا داریم به موضوع مدیریت مصرف توجه بیشتری داشته باشند.

مصطفی رجبی مشهدی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه در شرایط فعلی وضعیت شبکه پایدار است و هیچ مشکلی برای تامین برق تهران و سایر استان‌ها وجود ندارد، اظهار کرد: بیش از ۵۰ درصد مخازن گازوئیل نیروگاهی کشور پر هستند و هیچ مشکلی برای تامین برق در شرایط کنونی وجود ندارد.

وی با اشاره به لزوم مدیریت مصرف در بخش برق و گاز در روزهای آتی که دمای هوا کاهش می یابد، ادامه داد: احتمال اینکه در تهران از سوخت مایع استفاده شود، وجود ندارد چراکه نیروگاه‌های موجود در تهران عمدتا از سوخت گاز استفاده می کنند و سوخت مایع که در این شرایط مجبور به استفاده از آن هستیم، سوخت گازوئیل است که در تهران مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه در تهران به هیچ عنوان از سوخت مازوت در نیروگاه‌ها استفاده نمی‌شود، گفت: در حال حاضر شرایط به گونه‌ای طراحی شده که ان‌شاءالله محدودیت خاصی را نداشته باشیم و حداقل اگر استمرار تامین سوخت مانند شرایط کنونی پیش برود، چالش جدی نخواهیم داشت اما اگر شرایط تغییر کند، حتما مجدد اطلاع رسانی خواهیم کرد.

رجبی مشهدی با تاکید بر اینکه در حال حاضر به شرایط هشدار نرسیده‌ایم اما لازم است که مشترکان مدیریت مصرف را در دستور کار خود قرار دهند، گفت: در صورت رعایت مصرف در برق و گاز با مشکل مواجه نخواهیم شد.

انتهای پیام

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها