کد خبر : 180212
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۷

بصیرت و ولایتمداری رزمندگان، بهترین الگو برای جوانان امروزی است

بصیرت و ولایتمداری رزمندگان، بهترین الگو برای جوانان امروزی است

ایسنا/لرستان مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان گفت: یکی از خصایصی که باعث شد جهادگران و نیروهای جهادی هرگز احساس خستگی نکنند و اهداف و آرمان‌های انقلاب را پی ببرند، ولایتمداری و بصیرت است که می‌تواند بهترین الگو برای جوانان امروزی باشد. محسن رشیدی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: در دوران

بصیرت و ولایتمداری رزمندگان، بهترین الگو برای جوانان امروزی است

ایسنا/لرستان مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان گفت: یکی از خصایصی که باعث شد جهادگران و نیروهای جهادی هرگز احساس خستگی نکنند و اهداف و آرمان‌های انقلاب را پی ببرند، ولایتمداری و بصیرت است که می‌تواند بهترین الگو برای جوانان امروزی باشد.

محسن رشیدی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس نیروهای مخلص  سازمان جهاد سازندگی، با حضور در مناطق عملیاتی علاوه‌بر حضور مستقیم در عملیات‌ها، با ساختن پل، سنگر، خاکریز  و … دین خود را به انقلاب اسلامی ادا کردند.

وی افزود: جهاد سازندگی به‌عنوان ضلع سوم جنگ در کنار ارتش و سپاه پاسداران قرار گرفت و با انجام وظیفه حساس مهندسی رزمی حال و هوای تازه‌ای به فضای جبهه‌ها و مناطق عملیاتی بخشید و به درجه پرافتخار نائل و نام با مسمای سنگرسازان بی‌سنگر را از کلام امام خمینی(ره) دریافت کرد.

رشیدی با اشاره به مدیریت جهادی، تفکر بسیجی، ولایتمداری و بصیرت جهادگران، عنوان کرد: همه این خصایص باعث شد با وجود دو وظیفه خطیر سازندگی روستاها و مهندسی رزمی جنگ، نیروهای جهادی هرگز احساس خستگی نکنند و به دور از همه سختی‌ها، اهداف و آرمان‌های انقلاب را با وجود شیطنت‌ و کینه‌توزی دشمنان داخلی و خارجی پیش ببرند که این موضوع می‌تواند بهترین الگو برای جوانان امروزی باشد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان با اشاره به تشکیل کمیته گردآوری اسناد ذیل کنگره ملی ۶۳۰۰ شهید لرستان، عنوان کرد: در قالب این کمیته اسناد مربوط به رزمندگان لرستانی جمع‌آوری و از آن‌ها در باغ‌موزه دفاع مقدس استفاده خواهد شد.

وی با اشاره به نقش مؤثر رزمندگان لرستان در هشت سال دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: گردآوری اسناد و آثار مرتبط با شهدا، رزمندگان، آزادگان و مناطق بمباران شده، یک مطالبه عمومی است که در قالب کمیته گردآوری آثار انجام می‌شود.

رشیدی با تأکید بر لزوم محتواسازی باغ موزه دفاع مقدس استان، عنوان کرد: مسئول ایثارگران نهادهای دولتی نیز باید آنگونه که شایسته است، آثار مرتبط با شهدای خود را گردآوری کنند که در باغ موزه دفاع مقدس نگهداری شوند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان با تأکید بر هم‌افزایی، همگرایی و وحدت رویه بین نیروهای مسلح، جهاد کشاورزی، هلال احمر و … گفت: همه وظیفه دارند هر اطلاعاتی مرتبط با دفاع مقدس در اختیار دارند، به دبیر کمیته گردآوری اسناد و آثار دفاع مقدس استان تحویل دهند.

وی ادامه داد: تمام اطلاعات گردآوری شده را در بانک اطلاعاتی ثبت و در هر زمان که نیاز باشد در اختیار مراجعه کنندگان، قرار می‌دهیم.

رشیدی عنوان کرد: لازم است بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، آمار شهدا را به تفکیک یگان‌ها، اقشار و نهادها و … در اختیار دبیر کمیته گردآوری اسناد قرار دهد، که محققین حوزه ایثار و شهادت استان نیز بتوانند از این اطلاعات استفاده کنند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان با بیان اینکه در بحث آموزش کارشناسی اسناد برای هر اداره، نهاد و ارگانی که نیاز باشد کارشناس جهت آموزش می‌فرستیم، گفت: در راستای  تسریع در انجام فعالیت‌ها از ظرفیت نیروهای جهادی استفاده می‌کنیم.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها