رتبه سوم تولید مقالات پراستناد را در خاورمیانه داریم/ همکاری با 50 دانشگاه دنیا
ایسنا/کرمانشاه رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه گفت: بین 700 دانشگاه خاورمیانه رتبه سوم و بین هشت هزار دانشگاه جهان رتبه نهم را در تولید مقالات پراستناد داریم. دکتر علی اکبر اختری در نشستی خبری که امروز (20 بهمن) برگزارشد، بااشاره به تولید هزار مقاله توسط 55 عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه طی کمتر از یک دهه
ایسنا/کرمانشاه رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه گفت: بین 700 دانشگاه خاورمیانه رتبه سوم و بین هشت هزار دانشگاه جهان رتبه نهم را در تولید مقالات پراستناد داریم.
دکتر علی اکبر اختری در نشستی خبری که امروز (20 بهمن) برگزارشد، بااشاره به تولید هزار مقاله توسط 55 عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه طی کمتر از یک دهه عمر این دانشگاه، اظهار کرد: طی سالهای اخیر هر عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه سالانه بصورت میانگین چهار مقاله تولید کرده که از این نظر در منطقه غرب کشور جایگاه نخست را داریم و در کشور هم همطراز دانشگاه های بزرگی همچون شریف قرار گرفته ایم.
وی تعداد مقالات تولید شده اعضای هیات علمی این دانشگاه را در سال 2020 حدود 200 مقاله اعلام کرد و با تاکید بر اینکه سطح کیفی این مقالات هم بالاست، افزود: از نظر تولید مقالات Q1 که بالاترین سطح کیفی را دارند، در کشور مقام اول را داریم.
وی با بیان اینکه از سال 2016 تا سال 2020 یعنی طی چهار سال این دانشگاه در بحث کیفیت مقالات تولید شده رنکینگ اول کشور را بدست آورده، تاکید کرد: 50 درصد از کل تولیدات علمی ما در این دانشگاه در قسمت 25 درصد بالای مقالات برتر از نظر کیفیت در کشور قرار می گیرد.
اختری با بیان اینکه دانشگاه صنعتی کرمانشاه در بحث تولید مقالات پراستناد چاپ شده هم در کشور رتبه اول را دارد، گفت: از این نظر هم بین 700 دانشگاه خاورمیانه رتبه سوم و بین هشت هزار دانشگاه جهان رتبه نهم را داریم.
وی تاکید کرد: دانشگاه صنعتی کرمانشاه با وجود اینکه عمر چندانی ندارد، اما در حال حاضر دو عضو هیات علمی ما جزو یک درصد دانشمندان برتر دنیا و چهار عضو هیات علمی دانشگاه هم جزو دو درصد دانشمندان برتر دنیا دارد.
رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش به طرح های پژوهش تقاضامحور اجرا شده در این دانشگاه اشاره کرد و افزود: تاکنون حدود 130 طرح تحقیقاتی را در داخل دانشگاه اجرا کرده ایم و 41 طرح پژوهشی تقاضا حور هم داشته ایم که عموما از خارج از استان بوده اند.
وی در ادامه بااشاره به تلاش های این دانشگاه برای احداث واحد فناوری، اعلام کرد: با کمک چهار میلیارد تومانی معاونت علمی رئیس جمهور اعتبار مورد نیاز برای احداث واحد فناوری دانشگاه تامین شده که شامل 24 اتاق و هشت کارگاه خواهد بود که این فضاها را مدت سه سال در اختیار دانشجویان فارغ التحصیل دارای ایده خلاقانه قرار می دهیم تا حامی آنها باشیم.
اختری تاکید کرد: همچنین در حال راه اندازی یک مرکز سرگرمی های فناورانه و بازی های خلاقانه شناختی هستیم، چرا که در آینده آموزش به کودکان بجای کتاب های امروزی به سمت بازی های خلاقانه و آموزش های شناختی خواهد رفت.
وی در بخش دیگری از سخنانش به پیشرفت های چشمگیر حوزه بین الملل دانشگاه صنعتی کرمانشاه طی چندسال اخیر هم اشاره ای داشت و افزود: طی این سالها با حدود 12 دانشگاه خارجی تفاهم نامه همکاری داشته ایم، اماشیوع بیماری کرونا باعث شده تا اجرای آنها با تاخیر مواجه شود.
به گفته رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه از ترم آینده شش استاد مدعو بین المللی نیز با گویش فارسی با این دانشگاه همکاری آموزشی خواهند داشت و همکاری با اساتید مدعو با گویش زبان انگلیسی هم در برنامه های آتی این دانشگاه قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین با دانشگاه های 50 کشور دنیا هم از پنج قاره تفاهم نامه همکاری داریم.
اختری به فعالیت های این دانشگاه در جذب دانشجوی خارجی هم پرداخت و گفت: متاسفانه برای جذب دانشجوی خارجی سخت گیری های زیادی روی دانشگاه صنعتی کرمانشاه شد، اما در نهایت دو سال پیش توانستیم مجوز جذب دانشجوی خارجی را بگیریم و در حال حاضر هم سه دانشجوی خارجی در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و بنا داریم تا سال ۱۴۰۰ تعداد آنها را افزایش دهیم.
وی در ادامه به وضعیت فضاهای آموزشی و دانشجویی این دانشگاه هم اشاره ای کرد و گفت: دانشگاه صنعتی کرمانشاه جمعا 23 هزار متر مربع مساحت زیربنایی دارد که ۴۷۱۲ متر آن فضای کلاسی و 5607 متر متربع نیز فضای آموزشگاهی و کارگاهی است که نشان می دهد ما دانشگاهی هستیم که بیشتر روی بخش عملی آموزش ها تاکید داریم.
رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه بااشاره به سطح بالای کیفیت تحصیل در این دانشگاه، اعلام کرد: حدود 60 درصد دانشجویان ما در مقطع ارشد قبول شده اند که 30 درصد آنها در دانشگاه های سطح یک کشور بوده است.
به گفته این مسئول تاکنون 40 درصد از فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی کرمانشاه جذب بازار کار شده اند.
وی در بخش پایانی سخنان خود از برخی پروژه های عمرانی مهم این دانشگاه هم یاد کرد و افزود: باتوجه به اینکه دانشگاه صنعتی ما فاقد خوابگاه برای دانشجویان است، از چندسال پیش پیگیری هایی را برای اخذ اعتبار به منظور احداث چند بلوک خوابگاهی انجام دادیم که منجربه نتیجه نشد، اما اخیرا با توجه به نیاز مبرم دانشجویان این دانشگاه به خوابگاه احداث چند بلوک از محل اعتبارات خود دانشگاه و کمک خیرین را آغاز کرده ایم.
اختری اعلام کرد: از مجموع 2200 دانشجوی این دانشگاه حدود 850 نفر خوابگاهی هستند که در نظر داریم سه بلوک خوابگاهی با اعتبار حدود 20 میلیارد تومان برای آنها احداث کنیم.
وی پروژه سوله آزمایشگاهی و کارگاهی، سوله ورزشی و زمین چمن، تصفیه خانه فاضلاب و … را از دیگر پروژه های در دست اجرای این دانشگاه دانست.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0