هزینه ساخت آپارتمان در سال 1402
برای محاسبه و برآورد هزینه ساخت آپارتمان مواردی مانند قیمت زمین، قیمت مصالح ساحتمانی، قیمت جواز کار، حقوق کارگران، قیمت تیرآهن و تجهیزات مورد نیاز ساختمان، هزینههای جانبی، هزینه پایان کار و غیره باید مورد توجه قرار گیرد؛ زیرا برآورد هزینهها مهمترین مرحله است. بررسی هزینه ساخت هر مترمربع از ساختمان، به دلیل نوسان
برای محاسبه و برآورد هزینه ساخت آپارتمان مواردی مانند قیمت زمین، قیمت مصالح ساحتمانی، قیمت جواز کار، حقوق کارگران، قیمت تیرآهن و تجهیزات مورد نیاز ساختمان، هزینههای جانبی، هزینه پایان کار و غیره باید مورد توجه قرار گیرد؛ زیرا برآورد هزینهها مهمترین مرحله است.
بررسی هزینه ساخت هر مترمربع از ساختمان، به دلیل نوسان قیمت در بازار مقاطع فولادی، کار ساده و راحتی نیست، چرا که هر روز یا در طول هفته به طور معمول شاهد نوسانات قیمت هستیم. لازم به ذکر است که به دلیل تغییرات لحظهای و نوسانات زیاد در همه بازارهای مهم کشور، از جمله دلار، طلا و مسکن و به تبع آن مصالح و متریال ساختمانی از جمله قیمت تیرآهن، نمیتوان قیمت دقیقی از هزینه ساخت و ساز مشخص کرد.
اگر از دید سرمایهگذاری به این ساخت و ساز نگاه کنیم بدون تردید هزینه ساخت و ساز آپارتمان بهتر از خانه ویلایی است. چون فقط یکبار هزینه خرید زمین و خاکبرداری و غیره وجود دارد و در عوض چندین واحد ایجاد میشود. اما این بستگی به نوع استفاده شما دارد که برای سکونت شخصی یا برای سرمایهگذاری دست به ساخت و ساز زدهاید.
در ابتدای پروژه ساخت لازم است تا با کارشناسی در زمینه طراحی و اجرای ساخت مشورت شود تا بتوان هزینه ساخت هر مترمربع آپارتمان را برآورد کرد. بسیار مهم است که با کارشناس مربوطه، یک پروژه بهینه و ایمن را طراحی کنید.
مراحل خرید زمین
موقعیت مکانی و متراژ: درهنگام انتخاب زمین برای ساخت، به مواردی مثل نزدیکی زمین به مدرسه، ایستگاه اتوبوس، تاکسی و مترو باید توجه داشته باشید.
تهیه مصالح: قیمت و نوع مصالح از اهمیت بالایی برخوردار است به همین دلیل قیمت آن دائم در حال تغییر است.
اسکلت بتنی یا فلزی: قیمت ساخت هر متر مربع ساختمان با اسکلت بتنی، هر مترمربع سقف و ستون بتنی بین 000 / 500 / 1 تا 000 / 000 / 3 میلیون تومان برآورد میشود و قیمت ساخت هر متر مربع ساختمان با اسکلت فلزی نیز، هر مترمربع سقف و ستون فلزی از 000 / 000 / 2 تا 000 / 000 / 4 میلیون تومان برآورد میشود.
قیمت لحظهای آهنآلات: آهن به نسبت دیگر موارد مورد نیاز در ساخت، از قیمتهای بالاتر و پرنوسانتری برخوردار میباشد. برای هزینه ساخت آپارتمان باید از قیمت روز میلگرد، قیمت تیرآهن و قیمت آهنآلات مصرفی به صورت مستمراطلاع داشت.
هزینه سفت کاری: اگر اسکلت ساختمان فلزی باشد، هزینههای سفتکاری تا ۱۰ درصد افزایش پیدا میکند.
هزینه نازککاری ساختمان: نازک کاری دو سوم هزینههای ساخت و ساز را به خود اختصاص میدهد. علاوه بر کیفیت مصالح انتخابی و نوع آنها که عامل تعیینکننده در هزینه ساخت و ساز است، نازککاری نیز با توجه به نوع مصالح به کار رفته در ساختمان، از اهمیت بالایی برخوردار میباشد.
با توجه به وضعیت تورم کشور پیشبینی میشود که قیمت مسکن در سال ۱۴۰۲ بین ۳۰ تا ۵۰ درصد گران شود، البته افزایش قیمت مسکن در مناطق مختلف نیز متفاوت است. قیمت مصالح ساختمانی به شدت نوسان دارد به نحوی که در تابستان ۱۴۰۲، فروشندگان تمایلی به فروش نداشتند، چون قیمتها لحظه به لحظه افزایش مییافت و این عدم ثبات در بازار مشکلاتی را ایجاد کرد.
در پایان
به طور کلی پیشبینی هزینه ساخت خانه و قیمت تمام شده مسکن در سال ۱۴۰۲ کار دشواری است؛ معمولا تا قبل از ماه رمضان، خرید و فروش افزایش داشته و با شروع ماه رمضان از میزان این خرید و فروشها کم میشود. رکود معاملات در این مقطع زمانی، باعث میشود که قیمت مسکن تقریبا ثابت بماند و افزایش پیدا نکند. شرکت پیوان ارائه دهنده انواع مصالح ساحتمانی مثل تیرآهن، میلگرد است و در سایت خود به صورت مستمر قیمت لحظه ای آهن آلات را به روز میکند. شما می توانید برای استعلام قیمت و خرید مصالح ساختمانی با شماره 45171 تماس بگیرید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0