همدان به دنبال تزریق پلاسمای خون بیماران بهبودیافته کرونا به بیماران درگیر
ایسنا/همدان مدیرکل انتقال خون استان همدان گفت: تلاش برای ایجاد شرایط دریافت پلاسما از بیماران بهبودیافته کروناویروس در استان همدان آغاز شده است. افشین محمدی یکشنبه ۱۷ فروردین ماه در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه مشکلی از لحاظ ذخیره فرآوردههای خونی نداریم، اظهار کرد: از ابتدای شیوع کروناویروس تاکنون، فرآوردههای خونی مورد نیاز مراکز درمانی استان
ایسنا/همدان مدیرکل انتقال خون استان همدان گفت: تلاش برای ایجاد شرایط دریافت پلاسما از بیماران بهبودیافته کروناویروس در استان همدان آغاز شده است.
افشین محمدی یکشنبه ۱۷ فروردین ماه در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه مشکلی از لحاظ ذخیره فرآوردههای خونی نداریم، اظهار کرد: از ابتدای شیوع کروناویروس تاکنون، فرآوردههای خونی مورد نیاز مراکز درمانی استان همدان و در مواردی تهران نیز تأمین شد.
وی ادامه داد: در حال حاضر نیاز ما پلاکت است و با توجه به اینکه عمر پلاکت خون سه روز است، امکان ذخیره وجود ندارد و به ناچار باید روزانه ۷۰ تا ۸۰ نمونه خونگیری انجام شود.
محمدی با بیان اینکه تمام اصول بهداشتی در اهدای خون رعایت میشود، اظهار کرد: افراد پس از مطالعه شرایط اهدای خون و اطمینان از سلامت خود، وارد سازمان انتقال خون میشوند و در صورتی که دارای علائم بیماری باشند، خونگیری انجام نخواهد شد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: در ابتدای ورود افراد، تبسنجی صورت میگیرد و اگر افراد تب داشته باشند از ورود آنها جلوگیری میشود که خوشبختانه تاکنون ۹۹ درصد افراد با سلامت کامل وارد سازمان شدهاند.
مدیرکل انتقال خون استان همدان با بیان اینکه پس از معاینه و مشاوره افراد توسط پزشک و استریل و شستشوی دست فرد اهداکننده، خونگیری انجام میشود، گفت: پس از اهدای خون نیز شستشو و استریل انجام شده سپس اهداکننده ترخیص میشود؛ ما اطمینان کامل را به افراد میدهیم که با هیچ مشکلی در این زمینه روبهرو نخواهند شد و کارکنان نیز ضمن استفاده از دستکش و ماسک و ضدعفونی مداوم، خونگیری را انجام میدهند.
محمدی درباره طرح پژوهشی تزریق پلاسمای خون بیماران بهبودیافته کرونا به بیماران درگیر، یادآور شد: این طرح در بیمارستان مسیح دانشوری تهران آغاز شده و در استان همدان نیز نامهنگاریهای لازم با دانشگاه علوم پزشکی ابن سینای همدان برای صدور مجوز، اختصاص فضای ایزوله و تأمین تجهیزات مورد نیاز برای دریافت پلاسما از بیماران بهبودیافته انجام شده است.
وی با بیان اینکه دریافت پلاسما، دستورالعملهای خاصی دارد و باید دو هفته از بهبود فرد مبتلا گذشته باشد و اطمینان از سلامتی کامل فرد حاصل شود، گفت: در مجموع تلاش برای ایجاد زمینه دریافت پلاسما از بیماران بهبود یافته در استان همدان آغاز شده و در این زمینه از بسیاری از استانها جلوتر هستیم.
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0