کودتا در «نگاه نو»
شماره ۱۲۸ مجله «نگاه نو» با بخش ویژه «کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹» منتشر شد. به گزارش ایسنا، این شماره از مجله با «یادداشت سردبیر»، «نامه به نگاه نو»، «سپاسگزاری» و «فراخوان جایزه مهتاب میرزایی (دوره پانزدهم)» آغاز میشود و در «بخش ویژه: کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹» با «زمینههای اجتماعی و سیاسی کودتای ۱۲۹۹» نوشته تورج
شماره ۱۲۸ مجله «نگاه نو» با بخش ویژه «کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹» منتشر شد.
به گزارش ایسنا، این شماره از مجله با «یادداشت سردبیر»، «نامه به نگاه نو»، «سپاسگزاری» و «فراخوان جایزه مهتاب میرزایی (دوره پانزدهم)» آغاز میشود و در «بخش ویژه: کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹» با «زمینههای اجتماعی و سیاسی کودتای ۱۲۹۹» نوشته تورج اتابکی، «کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹» نوشته علی اللهجانی، «از رضاخان تا رضاشاه» نوشته فریدون مجلسی، «علت مخالفت ملکالشعرای بهار با کودتای سوم اسفند» نوشته آرمان نهچیری و «فرقه کمونیست ایران و کودتای ۱۲۹۹» نوشته محمدحسین خسروپناه همراه است.
همچنین فخرالدین عظیمی، علی پورصفر(کامران)، بهمن زبردست و امیرحسین آزاد مقالههای این شماره از «نگاه نو» را نوشتهاند.
در بخش ادبیات و هنر نیز «چارلز دیکنز، نویسندهای که قرنطینه خانگی را همهجا میدید» نوشته لارنس اسکات – نرگس انتخابی، «چگونه یونگی زامیاتین سنگ بنای رمان ویرانشهری را گذاشت» نوشته جان گری – آرش خاکزاد، «فنجانها» نوشته ماریو بندتی با ترجمه لیلا مینایی، «شعر شاعران عرب» ترجمه نرگس قندیلزاده، «خجسته باد صدویکمین نوروز استاد سمیعی گیلانی» نوشته محمدعلی موحد و «زندگانیت را شمار مباد! به فرخندگی یکصدمین زادروز احمد سمیعی گیلانی» نوشته الوند بهاری را میخوانیم.
در این شماره از «آزما» علی میرزایی با احمد سمیعی گیلانی گفتوگو کرده و در رویدادها و گزارشها نیز «کیش و مات یا پات-به یاد عباس صفاری» نوشته عباس مخبر، «به یاد گلنوش خالقی» نوشته فرهود صفرزاده، «خطشناس بیخط و نشان-به یاد ایرج کابلی» نوشته محسن خیمهدوز و «پلی استوار میان ادبیات و سینما که فرو ریخت-به یاد ژان کلود کاریر» نوشته علی امینی نجفی آمده است.
«کتاب، کاریکاتور» دیگر بخش این شماره از مجله است.
صد و بیست و هشتمین شماره از مجله «نگاه نو» با صاحبامتیازی و مدیرمسئولی علی میرزائی در ۲۶۰ صفحه و با قیمت ۴۰هزار تومان منتشر شده است.
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0