کد خبر : 6047
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۲:۵۴

نشست روسای احزاب با الکاظمی در حضور رئیس‌ پارلمان و رئیس‌جمهوری عراق

نشست روسای احزاب با الکاظمی در حضور رئیس‌ پارلمان و رئیس‌جمهوری عراق

روسای احزاب و گروه‌های ملی عراق نشستی را بنا به دعوت مصطفی الکاظمی، نخست‌وزیر در حضور برهم صالح و محمد الحلبوسی (رئیس جمهوری و رئیس پارلمان عراق) در مقر دولت در بغداد برگزار کردند. الکاظمی تاکید کرد: هیچ نیروی آمریکایی در پایان سال جاری میلادی در عراق نخواهد ماند. به گزارش ایسنا، به نقل از

نشست روسای احزاب با الکاظمی در حضور رئیس‌ پارلمان و رئیس‌جمهوری عراق

روسای احزاب و گروه‌های ملی عراق نشستی را بنا به دعوت مصطفی الکاظمی، نخست‌وزیر در حضور برهم صالح و محمد الحلبوسی (رئیس جمهوری و رئیس پارلمان عراق) در مقر دولت در بغداد برگزار کردند. الکاظمی تاکید کرد: هیچ نیروی آمریکایی در پایان سال جاری میلادی در عراق نخواهد ماند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه سومریه نیوز، مصطفی الکاظمی نخست‌وزیر عراق در این نشست نتایج مذاکرات استراتژیک با آمریکا در جریان سفر اخیرش به واشنگتن رابررسی کرد.

الکاظمی گفت، نتایج مذاکرات استراتژیک با آمریکا به این خلاصه شد که نهایتا نیروهای رزمی آمریکایی در پایان سال جاری در کشور نمانند و روابط دو طرف به روابط در زمینه آموزش، همکاری امنیتی و اطلاعاتی تغییر یابد. به این معنی که در ۳۱ دسامبر ۲۰۲۱ روابط عراق با آمریکا به زمان قبل از درخواست رسمی برای آمدن نیروهای آمریکایی در سال ۲۰۱۴ بازگردد و چارچوب روابط عادی به همان شکلی خواهد بود که پارلمان مصوب کرده است.

حاضران در این نشست نیز نتایج مذاکره و نقاط مطرح شده در بیانیه مشترک در زمینه روابط امنیتی بین دو طرف و تبدیل روابط نظامی به روابط مشورت، آموزش و همکاری اطلاعاتی و عدم حضور نیروهای رزمی در کشور همزمان با پایان سال جاری میلادی را تایید کردند.

آنها تاکید کردند، این مساله با اصول ملی عراق و نیازهای حاکمیت و امنیتی ملی و مقابله با تروریسم همخوانی دارد.

حاضران در نشست از تقویت همکاری در زمینه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، بهداشت و آموزش که تضمین‌کننده روابط مستحکم بین دو کشور باشد، استقبال کردند.

حاضران در این نشست از گروه‌های سیاسی که اعلام کرده‌اند در انتخابات شرکت نمی‌کنند خواستند از این تصمیم برگردند و مذاکرات صریح را آغاز کنند.

آنها مشارکت تمام طرف‌ها در انتخابات عراق را به عنوان راهکاری ملی و مسالمت‌آمیز تایید کردند زیرا که در جهت خدمت به منافع ملت و تحقق خواسته‌های مشروع آنها خواهد بود.

آنها پایبندی به معیارها و ضوابطی که موفقیت پروسه انتخابات را تضمین می‌کند، خواستار شدند و بر تامین تمام مستلزمات امنیت انتخابات و حمایت همه جانبه از کمیسیون عالی مستقل انتخابات به منظور موفقیت روند انتخابات و تضمین شفافیت آن تاکید کردند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها