نفت برنت از مرز ۷۵ دلار عبور کرد
قیمت نفت در معاملات روز جمعه کاهش پیدا کرد اما تحت تاثیر رشد سریعتر تقاضا از عرضه و رشد واکسیناسیون کووید ۱۹، در مسیر ثبت رشد هفتگی چشمگیری قرار دارد. به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت با ۴۰ سنت معادل ۰.۵ درصد کاهش، به ۷۵ دلار و ۶۵ سنت در هر بشکه رسید. این
قیمت نفت در معاملات روز جمعه کاهش پیدا کرد اما تحت تاثیر رشد سریعتر تقاضا از عرضه و رشد واکسیناسیون کووید ۱۹، در مسیر ثبت رشد هفتگی چشمگیری قرار دارد.
به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت با ۴۰ سنت معادل ۰.۵ درصد کاهش، به ۷۵ دلار و ۶۵ سنت در هر بشکه رسید. این شاخص بازار جهانی روز پنج شنبه با ۱.۷۵ درصد افزایش بسته شده بود.
بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۳۸ سنت معادل ۰.۵ درصد کاهش، به ۷۳ دلار و ۲۴ سنت در هر بشکه رسید. شاخص نفت آمریکا روز پنج شنبه با ۱.۷ درصد افزایش بسته شده بود.
هر دو شاخص تحت تاثیر نشانه های عرضه محدود و تقاضای قوی برای نفت در آمریکا که بزرگترین مصرف کننده جهان است، در مسیر ثبت حدود دو درصد رشد هفتگی قرار دارند.
جاستین اسمیرک، اقتصاددان ارشد شرکت وست پَک در این باره گفت: ما اکنون شاهد رشد قویتر قیمتهای نفت هستیم که تحت تاثیر عوامل عرضه و تقاضا به خصوص بهبود تقاضا در کشورهایی مانند آمریکا روی می دهد.
ذخایر نفت و بنزین آمریکا هفته گذشته کاهش چشمگیری داشتند و ذخایر نفت در کاشینگ اوکلاهاما به پایینترین میزان از ژانویه سال ۲۰۲۰ رسید که منعکس کننده رشد قوی تقاضاست.
طبق آمار روز چهارشنبه اداره اطلاعات انرژی آمریکا، ذخایر نفت این کشور در هفته منتهی به ۲۳ ژوییه تحت تاثیر واردات کمتر، ۴.۱ میلیون بشکه کاهش پیدا کرد. ذخایر بنزین هم کاهش یافت و تقریبا به سطح پیش از شیوع همه گیری رسید. تحلیلگران گروه بانکی ANZ در یادداشتی خاطرنشان کردند حتی مصرف سوخت جت در این کشور به بالاترین میزان از مارس سال ۲۰۲۰ به این طرف رسیده است.
حتی پیش از رشد موارد ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا، سراسر آسیا و بخش هایی از اروپا، تحلیلگران می گفتند رشد نرخ واکسیناسیون نیاز به تدابیر قرنطینه سخت گیرانه را که مانع بهبود تقاضا می شود، محدود خواهد کرد. تحلیلگران به بهبود سریع مصرف بنزین و تولید صنعتی هند پس از افزایش چشمگیر موارد ابتلا به کووید ۱۹ در این کشور در ابتدای سال میلادی جاری، اشاره کرده و آن را نشانه ای از تاب آوری بیشتر اقتصاددها در برابر همه گیری می دانند.
بر اساس گزارش رویترز، ویویک دیهار، تحلیلگر کالای بانک کامن ولث در این باره اظهار کرد: بله کرونای دلتا یک ریسک است اما ممکن است روی روند بهبود تقاضا برای سوخت در نیمه دوم سال تاثیر چندانی نداشته باشد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0