جزییات سرمایهگذاری ۱۶ هزار میلیاردی در بنادر
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی ضمن تشریح ظرفیت ۲۴۰ میلیون تنی بنادر شمالی و جنوبی ایران، گفت: بخش غیردولتی معادل ۱۶۳ هزار میلیارد ریال در بنادر کشور سرمایهگذاری کرده است. به گزارش ایسنا به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، فرهاد منتصر کوهساری درباره آخرین وضعیت ظرفیت بنادر شمالی و جنوبی کشور،
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی ضمن تشریح ظرفیت ۲۴۰ میلیون تنی بنادر شمالی و جنوبی ایران، گفت: بخش غیردولتی معادل ۱۶۳ هزار میلیارد ریال در بنادر کشور سرمایهگذاری کرده است.
به گزارش ایسنا به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، فرهاد منتصر کوهساری درباره آخرین وضعیت ظرفیت بنادر شمالی و جنوبی کشور، اظهار کرد: سازمان بنادر و دریانوردی طی سال های اخیر ظرفیت سازی های مناسبی را برای پاسخگویی به نیازهای حمل و نقل کالا از جمله واردات، صادرات و ترانزیت مدنظر قرار داده است؛ به طوری که در حال حاضر هیچ گونه مشکلی در پذیرش و ارسال کالا از طریق بنادر شمالی کشور وجود ندارد.
وی ادامه داد: هم اکنون ظرفیت بندر انزلی با ۱۵ پست اسکله بالغ بر ۶,۱۳ میلیون تن، بندر امیرآباد با احداث ۱۵ اسکله ظرفیتی بالغ بر ۷,۵ میلیون تن و ظرفیت بندر نوشهر نیز با ۱۱ پست بالغ بر ۲,۸ میلیون تن است.
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه ظرفیت بنادر اصلی در شمال کشور بیش از ۲۷ میلیون تن است، اعلام کرد: سازمان بنادر و دریانوردی در حال اجرای طرح های توسعه در بنادر شمالی است و با اتمام این طرح ها ظرفیت تخلیه و بارگیری کالا در بنادر شمالی افزایش خواهد یافت.
کوهساری با بیان اینکه ظرفیت بنادر جنوبی کشور طی سال های اخیر افزایش یافته است، تصریح کرد: در حال حاضر ظرفیت بندر شهیدرجایی ۱۰۸ میلیون تن، بندر امام (ره) ۶۰ میلیون تن و بندر بوشهر ۹ میلیون تن است، همچنین ظرفیت بندر چابهار ۸,۵ میلیون تن و بندر خرمشهر ۴ میلیون تن ظرفیت دارد؛ ظرفیت کل بنادر کشور بیش از ۲۴۰ میلیون تن است و با اتمام طرح های توسعه ای این امر افزایش خواهد یافت.
وی درباره میزان سرمایه گذاری دولت و بخش خصوصی در بنادر تجاری، خاطرنشان کرد: سازمان بنادر و دریانوردی؛ به عنوان سازمان پیشرو در زمینه بهره گیری از منابع مالی و توانمندی های عملیاتی و تخصصی، توانسته است با انعقاد ۳۳۶ قرارداد سرمایه گذاری نزدیک به ۱۶۳ هزار میلیارد ریال سرمایه بخش غیردولتی را عمدتا در قالب قراردادهای(BOT ساخت، بهره برداری، انتقال) جذب کند.
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی افزود: با سرمایه گذاری صورت گرفته به صورت مستقیم ۳۵ هزار نفر و غیرمستقیم بالغ بر ۱۲۰ هزار نفر صاحب شغل شدند.
کوهساری در ارتباط با علت کاهش تخلیه و بارگیری کالا طی سال جاری، بیان کرد: علت اصلی کاهش کاهش تخلیه و بارگیری کالا، افت تجارت جهانی کالا به دلیل شیوع بیماری کرونا است، البته به نظر می رسد با رفع تحریمها و کنترل ویروس کرونا عملکرد بنادر کشور مجددا ارتقا پیدا کند.
وی درباره جابجایی مسافر از مسیر دریایی، اظهار کرد: سازمان بنادر و دریانوردی امکانات خوبی را برای انجام حمل و نقل مسافری ایجاد کرده است و مسافران از طریق ترمینال های مسافری ایجاد شده در بنادر می توانند به مقاصد داخلی و خارجی سفر کنند.
کوهساری افزود: سال گذشته بالغ بر ۱۶,۵ میلیون نفر از طریق بنادر کشور جابجا شدند، البته این رقم در سال ۹۷ بیش از ۱۷,۵ میلیون نفر گزارش شد و سازمان بنادر و دریانوردی اقدامات گسترده ای را برای تجهیز ترمینال های مسافری کشور و تأمین الزامات ایمنی مدنظر قرار داد.
به گفته معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی، تمرکز اصلی در ترمینال های مسافری کشور در عید نوروز است و بر همین اساس کارشناسان سازمان بنادر قبل از انجام مسافرت های نوروزی بازرسی های منظمی را با تدوین یک برنامه از پیش تعیین شده برای تسهیل و رفع مشکلات احتمالی برای انجام هر چه بهتر مسافرت های نوروزی انجام می دهند.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0