کد خبر : 7531
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۸

رژیم صهیونیستی و تروریسم دریایی در منطقه

رژیم صهیونیستی و تروریسم دریایی در منطقه

یک کارشناس مسائل سیاسی در یادداشتی عنوان کرد که اتفاقات مشکوک و ماجراجویانه‌ی روزهای اخیر برای چند کشتی عبوری در منطقه خلیج فارس و دریای عمان و اتهام‌زنی‌های بی اساس به جمهوری اسلامی مبنی بر دست داشتن در این حوادث در کنار هجمه سنگین رسانه‌ای علیه کشورمان، در شرایطی در حال رقم خوردن است که

رژیم صهیونیستی و تروریسم دریایی در منطقه

یک کارشناس مسائل سیاسی در یادداشتی عنوان کرد که اتفاقات مشکوک و ماجراجویانه‌ی روزهای اخیر برای چند کشتی عبوری در منطقه خلیج فارس و دریای عمان و اتهام‌زنی‌های بی اساس به جمهوری اسلامی مبنی بر دست داشتن در این حوادث در کنار هجمه سنگین رسانه‌ای علیه کشورمان، در شرایطی در حال رقم خوردن است که جمهوری اسلامی خود، آسیب دیده اینگونه اقدامات است.

 نیما فرهید کارشناس مسائل سیاسی در یادداشتی با عنوان “رژیم صهیونیستی و تروریسم دریایی در منطقه” عنوان کرد: این صحنه‌آرایی خطرناک که همچون گذشته رد پای بیگانگانی که چه از لحاظ جغرافیایی و چه از لحاظ معنوی به این منطقه تعلق ندارند در آن دیده می‌شود را، باید با بیش از ۱۰ حمله به کشتی‌های ایرانی در سالهای اخیر در یک پازل پیچیده دید که جوسازی رسانه‌ای در عرصه بین الملل علیه ایران نیز وظیفه تسهیل کننده در این امر را عهده‌دار است.

با شرایط موجود، احتمالا کشتیرانی تجاری منطقه امنیت سابق خود را  از دست داده و سرآغاز این ناامنی همزمان با افزایش تحرکات رژیم صهیونیستی در منطقه است.

اما برای  انحراف افکار عمومی داخل و به‌ویژه خارج کشور از این موضوع، برخی کشورها با اقدامات مختلف به دنبال این هستند که برخلاف آنچه حقیقت دارد، ایران را تهدیدی برای امنیت کشتیرانی بین المللی معرفی کنند. این مسئله در منطقه به گونه‌ای پیش رفته که قبل از آنکه دلیل اصلی حوادث با کار کارشناسی مشخص شود رسانه-های عبری، عربی، غربی که گویی مترصد فرصتی برای ایجاد چالش علیه ایران بوده‌اند، وارد عرصه شده و سعی در متهم کردن ایران دارند.

این نخستین بار نیست که دشمنان با همراهی رسانه‌ها و برخی کشورهای منطقه سعی در معرفی ایران به عنوان کشوری خطرناک دارند، بلکه همزمانی مسئله اخیر نیز که هم اینک مطرح شده با دو اتفاق منطقه‌ای می‌تواند حائز اهمیت باشد. اول باید به‌خاطر داشت که در ماههای گذشته پروژه عادی‌سازی روابط کشورهای منطقه با رژیم صهیونیستی کلید خورده است، درحالی که طی سالهای طولانی این رژیم به عنوان دشن شماره یک خاورمیانه و کشورهای عربی شناخته می‌شد.

این رابطه از جایی مورد توجه قرار دارد که رژیم صهیونیستی در درجه اول به عنوان رژیمی اشغالگر و غاصب و در درجه دوم به عنوان کشوری جعلی از هیچ تلاشی برای آسیب زنی به کشورهای منطقه به‌ویژه اعراب کوتاهی نکرده است. نکته دوم که نباید از نظر دور داشت تغییر کارگزاران سیاسی جمهوری اسلامی آن هم در فضایی ناشی از مشارکت و احترام متقابل مردم و حکومت است و این در حالی است که در انتخابات اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی تغییر حکمرانان سیاسی با چالش‌ها و تنش‌های جدی همراه بود. حمایت و پشتیبانی مردم در جمهوری اسلامی از حکومت و ناکامی دشمنان در تفرقه افکنی باعث شد تا طی یک نقشه جدید اجماعی جهانی علیه ایران طراحی شود و با توجه به نقش موثر ایران در منطقه خلیج فارس چه موضوعی بهتر از اتهام زنی درباره اختلال در تامین امنیت منطقه از سوی ایران.

این سناریوی اتهام زنی به سرعت از سوی سخنگوی وزارت خارجه ایران رد شد و خطیب زاده در دو مرحله به نمایندگی از وزارت خارجه اعلام کرد که ایران نقشی در حوادث دریایی پیش آمده نداشته و حتی حجم این اتفاقات را مشکوک ارزیابی کرد. با این حال رسانه‌های وابسته به طراحان این سناریو و کشورهای مطرح کننده این اتهام در تلاشند تا ضمن وارونه نشان دادن شرایط و واقعیت، ظرفیت‌های تعاملی جمهوری اسلامی را همزمان با روی کار آمدن دولت جدید محدود کنند که به نوعی می‌توان این اقدام آنان را تهدید ایران اسلامی دانست.

باید به خاطر داشت رژیم صهیونیستی برای کسب جایگاه و حفظ موقعیت خود از هیچ تلاش و حتی جنایتی فروگذار نخواهد کرد چنانچه پیش از این نیز حوادثی را برای شهروندان خود رقم زده تا از طریق این خودزنی بتواند جامعه جهانی را با خود همراه و جو حاکم را علیه فلسطینیان تغییر دهد. اکنون نیز رژیم صهیونیستی، انگلیس، آمریکا و حتی عربستان سعودی بی هیچ پشتوانه قابل استنادی، ایران را متهم به خرابکاری در خلیج فارس و دریای عمان می‌کنند تا از این راه فشارها بر کشور را افزایش دهند اما ایران با توجه به جایگاه ویژه خود در منطقه و جهان و با وجود برتری های نظامی و سرمایه اجتماعی حمایت از نظام حاکم در موقعیت برتری قرار داشته و هیچکدام از این تهدیدات نمی‌تواند اثری بر روند روابط صلح آمیز آن با دنیا داشته باشد.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها