کد خبر : 180307
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۶

سخنگوی دولت قذافی: بسیاری از لیبیایی‌ها خواهان سیف‌الاسلام به عنوان چهره ملی هستند

سخنگوی دولت قذافی: بسیاری از لیبیایی‌ها خواهان سیف‌الاسلام به عنوان چهره ملی هستند

سخنگوی دولت معمر قذافی، دیکتاتور سابق لیبی تاکید کرد که پسر قذافی قصد خود برای کاندیدا شدن در انتخابات و یا برای هر پست دیگری در روند سیاسی را اعلام نکرده است. به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک روسیه، موسی ابراهیم، سخنگوی دولت معمر قذافی تاکید کرد: سیف الاسلام قذافی کاندیداتوری خود را

سخنگوی دولت قذافی: بسیاری از لیبیایی‌ها خواهان سیف‌الاسلام به عنوان چهره ملی هستند

سخنگوی دولت معمر قذافی، دیکتاتور سابق لیبی تاکید کرد که پسر قذافی قصد خود برای کاندیدا شدن در انتخابات و یا برای هر پست دیگری در روند سیاسی را اعلام نکرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک روسیه، موسی ابراهیم، سخنگوی دولت معمر قذافی تاکید کرد: سیف الاسلام قذافی کاندیداتوری خود را برای انتخابات و یا هر پستی در روند سیاسی اعلام نکرده چون برنامه‌ای برای گفت‌وگو و آشتی میان طرف‌های لیبیایی دارد.

ابراهیم گفت: با این حال در صورتی که شرایط مناسب فراهم شود، این مساله مانع از کاندیدا شدن او در هیچ پستی نمی‌شود.

سخنگوی دولت قذافی اظهار کرد: سیف الاسلام قذافی در خاک لیبی است و هر روز به شکل جدی جهت ارائه طرحی برای آشتی ملی تلاش می‌کند زیرا به دنبال متوقف کردن جنگ به طور کامل است و برنامه او حاکمیت نبوده بلکه گفت‌وگو و آشتی است.

او افزود: به همین دلیل اعلام نکرده که وارد انتخابات و یا روند سیاسی لیبی خواهد شد بلکه اعلام کرد برنامه‌ای برای آشتی ارائه خواهد کرد اما در صورتی که شرایط فراهم شود، این مساله مانع از کاندیدا شدن او نمی‌شود زیرا بسیاری از لیبیایی‌ها از دکتر سیف درخواست خواهند کرد چهره‌ای ملی باشد.

ابراهیم ادامه داد: اما این مساله نیازمند صداقت و شفافیت در روند سیاسی است زیرا مزدوران کشورهای غربی در لیبی از دکتر سیف و محبوبیتش هراس دارند و با تمام قدرت به دنبال این هستند که روند سیاسی نابود شود تا به این ترتیب چهره‌های ملی همانند دکتر فرصت پیشروی و اجرای برنامه‌هایشان برای برقراری آشتی، گفت‌وگو و نجات لیبی از این فاجعه را نیابند.

سخنگوی دولت قذافی در ادامه تاکید کرد: پسر قذافی می‌خواهد برنامه‌های گفت‌وگو و آشتی را به کشورهایی که به دلیل جنگ‌ها ویران شدند، بازگرداند و نماد صلح ملی، قبایل و تشکل‌های سیاسی لیبی باشد.

سیف الاسلام قذافی سال ۲۰۱۱ در لیبی به اسارت درآمد. پس از سرنگونی حاکمیت پدرش، در ژوئیه ۲۰۱۵ حکم اعدام او صادر شد اما او در سال ۲۰۱۷ از زندان آزاد شد.

مسؤولان لیبیایی در فوریه ۲۰۱۹ مدارک شناسایی و شماره‌های ملی اعضای خانواده قذافی از جمله سیف الاسلام را منتشر کردند؛ اقدامی که برخی کارشناسان آن را کنار زدن یکی از برجسته‌ترین موانع کاندیداتوری سیف الاسلام در انتخابات و بازگشت او به زندگی سیاسی دانستند.

از سوی دیگر دیوان کیفری بین‌المللی سیف الاسلام قذافی را به اتهام ارتکاب جنایات جنگی و شکنجه در سال ۲۰۱۱ تحت تعقیب قضایی قرار داد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها