سرمایهگذاری 20 هزار میلیاردی در چهارمحال و بختیاری
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: در سه سال گذشته بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در بخشهای کشاورزی، صنعت، گردشگری، روستایی و … در استان صورت گرفته است. اللهکرم نصیری ۱۱ مردادماه در شورای اداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه کشور درگیر مشکلات بسیاری بهویژه در بخش
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: در سه سال گذشته بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در بخشهای کشاورزی، صنعت، گردشگری، روستایی و … در استان صورت گرفته است.
اللهکرم نصیری ۱۱ مردادماه در شورای اداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه کشور درگیر مشکلات بسیاری بهویژه در بخش اقتصادی بود، اظهار کرد: دشمنان جمهوری اسلامی در طول این سالها مشکلات زیادی را برای کشور ایجاد کردند و سنگینی بار این مسئولیت بر دوش دولت بود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اقدامات دولت دوازدهم در استان، افزود: باتوجه به اهمیت مباحث حوزه اقتصادی، رهبر معظم انقلاب برای نامگذاری سال موضوعات اقتصادی را مورد توجه قرار میدادند، امسال نیز به نام ” تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها نامگذاری شد و برای تحقق این شعارها اقدامات خوبی در استان صورت گرفت.
وی در ادامه با بیان اینکه تحریمهای ظالمانه دشمنان جمهوری اسلامی مانع از ورود سرمایهگذران خارجی به کشور و بالتبع آن به چهارمحال و بختیاری شد، عنوان کرد: اما خوشبختانه شاهد رشد خوبی در بحث سرمایهگذاری داخلی بودیم، در سه سال گذشته بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در بخشهای کشاورزی، صنعت، گردشگری، روستایی و … در استان صورت گرفت.
نصیری با اشاره به تشکیل ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در دولت دوازدهم، گفت: در طول سه سال گذشته ۹۱ جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استان برگزار شد که در این جلسات ۹۷۸ مصوبه بهدنبال داشت و حدود ۸۷ درصد آنها تاکنون اجرایی و عملیاتی شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: نتایج مثبت مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید منجر به رونق در واحدهای تولیدی و تثبیت اشتغال در استان شد.
وی با تاکید بر اینکه جلسات ستاد اقتصادمقاومتی دارای اهمیت بسیار بالایی برای استانها است، گفت: رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور بهعنوان جانشین ستاد اقتصاد مقاومتی چهارمحال و بختیاری معرفی شد، این مسئله تحرک و رونق در پروژههای عمرانی بزرگ در استان را در پی داشت، در طول این مدت ۱۱۹ جلسه اقتصاد مقاومتی با حضور مقامات ملی و استانی در استان برگزار شد که این جلسات ۸۷۴ مصوبه داشت و ۶۹۸ مصوبه اجرایی و عملیاتی شده است.
نصیری ادامه داد: در طول سه سال گذشته ۳۲۶۸ میلیارد تومان تسهیلات در بخشهای مختلف به متقاضیان پرداخت شد، همچنین رتبه بیکاری استان از ۲۱.۸ درصد در سال ۹۲ به ۱۵.۲ درصد در سال ۹۹ رسید.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری در ادامه با بیان اینکه پارکهای علم و فناوری از سال ۹۱ کار خود را آغاز کرد، اظهار کرد: در طول این سالها ۱۱۴۰ شرکت دانشبنیان و فناور کار خود را آغاز کردند و ۱۶ هزار متر مربع به فضای کاری ۳۸ شرکت دانشبنیان در استان اضافه شد.
وی با اشاره به اینکه ۸۹ واحد صنعتی راکد در طول چند سال گذشته احیا و به چرخه تولید بازگشته است، خاطرنشان کرد: تولید ناخالص استان از ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در سال ۹۲ به ۲۱ هزار میلیارد تومان در سال ۹۸ رسید، همچنین درآمدهای مالیاتی استان با رشد ۲۱ درصدی در سال گذشته نسبت به مدت مشابه روبرو شد.
نصیری در پایان با بیان اینکه کالاهای اساسی مورد نیاز مردم فارغ از افزایش قیمتها تامین و به وفور در دسترس آنها قرار میگرفت، گفت: در بحث مرغ در مواقعی با کمبودهایی مواجه شدیم که یکی از علتهای آن بحث واردات نهاده بود، در حال حاضر ۱۰۰ درصد سویا و ۸۵ درصد ذرت وارداتی است، اما چهارمحال و بختیاری در بحث مدیریت بازار مرغ عملکرد مطلوبی داشت، تنها مشکل گرانی کالا بود، اما کالا با وجود سختیها تامین میشد.
منبع: ايسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0