کد خبر : 182762
تاریخ انتشار : شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۵

شمار بیمه شدگان در فارس ۱.۳ درصد رشد داشته است

شمار بیمه شدگان در فارس ۱.۳ درصد رشد داشته است

ایسنا/فارس مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس گفت: با وجود اینکه در ابتدای شیوع کرونا با ریزش شدید آمار بیمه‌شدگان روبه‌رو بودیم اما در کمتر از یک سال نه تنها آن آمار جبران شد بلکه آمار بیمه‌شدگان فارس در حال حاضر نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱.۳ درصد رشد داشته است. سهراب مختاری شنبه

شمار بیمه شدگان در فارس ۱.۳ درصد رشد داشته است

ایسنا/فارس مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس گفت: با وجود اینکه در ابتدای شیوع کرونا با ریزش شدید آمار بیمه‌شدگان روبه‌رو بودیم اما در کمتر از یک سال نه تنها آن آمار جبران شد بلکه آمار بیمه‌شدگان فارس در حال حاضر نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱.۳ درصد رشد داشته است.

سهراب مختاری شنبه ٢٥ بهمن در نهمین جلسه اشتغال و سرمایه‌گذاری فارس با بیان اینکه سال ۸۴ نرخ بیکاری استان ۲۰.۵ درصد بود و فارس در زمینه اشتغال رتبه ۳۰ را در بین استان‌های کشور داشت، افزود: سال ۹۸ فارس در زمینه اشتغال رتبه سوم کشور را کسب کرد.

او با تاکید بر اینکه ایجاد اشتغال یک وظیفه همگانی است و حاکمیت و مردم همه با هم باید برای بهبود اشتغال تلاس کنند، افزود: فارس سال ۹۱ در فضای کسب و کار  رتبه ۲۸ کشور را داشت اما در سال ۹۸ رتبه دهم کشور را کسب کرد و در نرخ مشارکت اقتصادی نیز نسبت به سال ۹۱ دو پله صعود داشته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس همچنین خاطرنشان کرد: ۲۲۵ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در بخش تعاون استان انجام شده که در چند روز آینده افتتاح می‌شود.

مدیر کمیته امداد فارس نیز در این جلسه با بیان اینکه یکی از مباحث اشتغال در کمیته امداد استان بحث صنعت فرش است و با توجه به ظرفیت فارس می‌توان یک زنجیره کامل این صنعت را از تامین مواد اولیه تا بازاریابی و فروش در استان راه‌اندازی کنیم، اظهار کرد: فرش دستباف کمیته امداد از این به بعد با برند “احسان” عرضه می‌شود که یک برند جمعی است و ثبت جهانی شده است.

محمد بذرافشان با بیان اینکه در فارس بیش از ۳ هزار بافنده فرش داریم که بین ۱۵ هزار تا ۱۸ هزار متر فرش دستباف تولید می‌کنند، گفت: کمیته امداد فارس از ابتدای سال تاکنون ۱۷ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی در استان ایجاد کرده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی فارس نیز در این جلسه با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی استان باید همه معاملات متوسط و بزرگ خود را از طریق سامانه “ستاد” انجام دهند، گفت: دستگاه‌های اجرایی برای معاملات کمتر از ۴.۵ میلیون تومان نیازی به عبور از این سامانه ندارند.

حسن نوروزی ادامه داد: نمی‌توان دستگاه‌های اجرایی فارس را ملزم به خرید از تولیدات استان کرد چون کل معاملات از طریق سامانه و در یک فضای رقابتی انجام می‌شود ولی می‌توان دستورالعملی را تدوین کرد که به صورت غیرمستقیم منجر به خرید از کالاهای داخل استان شود.

او خاطرنشان کرد: از سال ۹۲ تا ۹۹ نرخ بیکاری فارس یک سیر نزولی داشته داشته است و از ۱۶.۵ درصد به ۷.۶ درصد رسیده است.

دبیرکل اتاق بازرگانی فارس نیز در این جلسه با بیان اینکه راه‌اندازی سامانه تدارک الکترونیک دولت از سال ۸۹ به صورت پایلوت در ۳ استان اجرا شد که یکی از استان‌ها فارس بود و در ۱۰ سال گذشته این سامانه مشکلات متعددی داشت که به مرور در حال رفع شدن است، اظهار کرد: فارس در حال حاضر در این سامانه رتبه سوم را دارد ولی با توجه به ظرفیت فارس باید رتبه بهتری داشته باشیم.

علی عوض‌پور با بیان اینکه برای بالا بردن سبد سهم تولیدات فارس در این سامانه باید راهکارهای اساسی اندیشه شود، گفت: در حال حاضر برای قراردادهای این سامانه ۳۶ دفتر پیشخوان در استان فارس صدور گواهی و امضای الکترونیک انجام می‌دهند که سهم شیراز ۱۵ دفتر است.

او با بیان اینکه ۹ هزار و ۷۲۵ دستگاه اجرایی کشور در این سامانه حضور دارند که سهم فارس ۵۵۰ دستگاه است که از این ۵۵۰ دستگاه حدود ۴۰۰ دستگاه در سامانه فعال هستند، عنوان کرد: از نظر سهم تامین‌کنندگان در این سامانه تا سال گذشته فارس رتبه اول کشور را داشت اما با ورود خراسان رضوی این رتبه را از دست دادیم و در حال حاضر از ۱۴۷ هزار و ۸۱۵ تامین‌کننده سامانه ۸۴۰۰ تامین‌کننده مربوط به فارس است.

عوض‌پور با بیان اینکه در حجم ریالی معاملات انجام شده فارس رتبه دوم کشور را در سامانه ستاد دارد و ۵ درصد مناقضات بازگشایی شده در استان فارس بوده است، گفت: لازم است که مشکلات این سامانه برطرف شود، دستگاه‌های اجرایی برای تامین کالا از داخل استان ترغیب شوند و از سوی دیگر تامین‌کنندگان فارس نیز به ثبت‌نام و ورود به این سامانه ترغیب و تشویق شوند.

او با بیان اینکه برخی از استان‌ها از جمله استان‌ خراسان رضوی دستگاه‌های عمومی غیردولتی مثل شهرداری‌ها، بانک‌ها و غیره را ملزم به ورود به این سامانه کرده‌اند و از این طریق بازار خوبی برای تولیدات استان خود ایجاد کرده‌اند، گفت: استان فارس نیز برای ورود دستگاه‌های عمومی غیردولتی به این سامانه باید سیاست‌های تشویقی و ترغیبی ایجاد کند.

مدیرکل دیوان محاسبات استان فارس نیز در این جلسه با بیان اینکه برای الزام دستگاه‌های اجرایی برای خرید کالای داخل استان منع قانونی داریم اما می‌توانیم دستورالعمل‌هایی تدوین کنیم که منجر به خرید کالا از داخل استان شود، اظهار کرد: دست دلال‌ها از سامانه ستاد حذف شده و بخشی از مشکلات این سامانه رفع شده است.

مبینی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از معاملات دستگاه‌های دولتی در سامانه ستاد انجام نمی‌شود که می‌توان گفت بیش از ۵۰ درصد از معاملات است، ادامه داد: برای اینکه بتوان از کالاهای داخل استان خریداری کرد در آگهی و شرایط مناقصه و مزایده هر شرطی که مانع رقابت نشود می‌توان آورد.

عضو هیئت نمایندگان فارس نیز در این جلسه با بیان اینکه تنها کمیت و تعداد تامین‌کنندگان این سامانه نباید مدنظر ما باشد و لازم است که تامین‌کنندگان توانمند فارس در این سامانه ثبت‌نام کنند، گفت: در سال‌هایی ابتدایی که استان فارس استان پایلوت اجرای این سامانه بود؛ به دنبال بالا بردن کمیت بودیم و دنبال کیفیت نبودیم به همین دلیل خیلی از تامین‌کنندگانی که در این سامانه ثبت‌نام کرده‌اند توانایی تامین کالا و خدمات را نداشتند.

خسرو فروغان با بیان اینکه با مقایسه نسبت معاملات فعلی استان فارس در سامانه با معاملات دو سال پیش متوجه عقب‌ افتادن استان فارس از استان‌های دیگر می‌شویم، افزود: هدف ما خارح نشدن پول از استان فارس است و این در حالی است که برخی از شرکت‌های استان فارس که در سامانه هستند دفتر مرکزی و فروششان در تهران و خارج از استان است و همین امر نیز باعث خارج شدن پول از استان می‌شود.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها