عوارض شهرداری شیراز برای ۱۴۰۰ تعیین شد
ایسنا/فارس معاون مالی و اقتصادی شهرداری شیراز با بیان اینکه طبق مصوبه شورا، تعرفه عوارض تغییر میکند، به فعالان صنعت ساختمان و شهروندانی که قصد ساخت و ساز دارند توصیه کرد که دریافت مجوز خود را به سال آتی موکول نکنند. محمدهادی هاشمپور دوشنبه ۲۰ بهمن در جمع خبرنگاران گفت: تا پایان اسفند امسال، شهروندان و
ایسنا/فارس معاون مالی و اقتصادی شهرداری شیراز با بیان اینکه طبق مصوبه شورا، تعرفه عوارض تغییر میکند، به فعالان صنعت ساختمان و شهروندانی که قصد ساخت و ساز دارند توصیه کرد که دریافت مجوز خود را به سال آتی موکول نکنند.
محمدهادی هاشمپور دوشنبه ۲۰ بهمن در جمع خبرنگاران گفت: تا پایان اسفند امسال، شهروندان و فعالان صنعت ساختمان فرصت دارند تا از ۸ درصد کاهش نرخ عوارض، استفاده کنند.
او ادامه داد: با توجه به مصوبات شورای اسلامی شهر شیراز و طبق اعلام قبلی هرگونه افزایش در میزان تخفیف عوارض تا پایان سال منتفی خواهد بود و شهروندان صرفا تا پایان اسفندماه می توانند از کاهش ۸ درصدی عوارض استفاده کنند.
معاون مالی و اقتصادی شهرداری شیراز تغییرات نرخ تورم را از مهم ترین دلایل تغییر نرخ عوارض ساختمانی و بهای خدمات شهری در سال آتی برشمرد و خاطرنشان کرد: با پیش بینی چشم انداز بازار ساختمان و رصد تغییرات تعیین کننده در سال آینده، پیشنهاد می شود فعالان این صنعت از فرصت باقی مانده تا پایان سال برای پرداخت عوارض و یا اخذ مجوز و صدور پروانه های ساختمانی خود اقدام نمایند .
هاشمپور افزود: بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر شیراز ، قیمت فروش هر متر زمین (B) و قیمت هر متر آپارتمان( BP)، تجاری، غیر مسکونی و عوارض تراکم ساختمانی باغات در سال ۱۴۰۰ با افزایش یک و نیم برابری نسبت به نرخ مصوب سال ۱۳۹۹ اعمال خواهد شد.
وی با اشاره به هزینه های سنگینی که بر دوش شهرداری های کشور است، فرهنگ مشارکت را کلید طلایی توسعه شهر و یک فرهنگ رفتاری مترقی دانست و یادآور شد: داشتن شهری آباد و برخوردار از شاخصه های توسعه یافتگی فراگیر جز با مشارکت همه ما میسر نمی شود و پرداخت عوارض باید به در گستره فرهنگ شهروندی معاصر گنجانده شود.
معاون مالی و اقتصادی شهردار شیراز با بیان اینکه موفقیت شهرداریها در گرو تعامل و مشارکت شهروندان در پرداخت بهموقع عوارض است، افزود: متأسفانه طی سالهای اخیر اختصاص بودجههای دولتی به شهرداریها کاهش چشمگیری داشته است و پرداخت عوارض یکی از مهمترین منابع درآمدی پایدار شهرداری برای ارائه خدمات به شهروندان و انجام طرحهای عمران و آبادانی در سطح شهر به شمار میرود که مشارکت مردم در این امر مهم نقش مؤثری در شتاببخشی به عمران شهری توسط شهرداری برخوردار است.
وی گفت: ایجاد درآمدهای پایدار باعث میشود شهرداری بر مشکلات مدیریت شهری و طرح های توسعه ای فائق آمده و همین امر مقدمهای برای اجرایی شدن پروژههای شهری و رضایت شهروندی خواهد بود.
هاشم پور با یادآوری اینکه مدیریت شهری شیراز بر اساس طرح جامع درآمدهای پایدار به دنبال پایدار کردن منابع درآمدی خود است خاطر نشان کرد: درآمدهای پایدار آن دسته از درآمدهایی را شامل میشود که دارای خصایص تداوم پذیری، مطلوب بودن و انعطاف پذیری هستند و برای وصول آن میتوان برنامه ریزیهای اجرایی لازم را تعریف کرد وی عوارض نوسازی و عمران شهری، عوارض کسب و پیشه، عوارض سالیانه خودرو و بهای خدمات مدیریت پسماند را از جمله درآمدهای پایدار برای مدیریت شهری شیراز عنوان کرد.
معاون مالی و اقتصادی شهرداری شیراز مشارکت شهروندان در پرداخت عوارض و بهای خدمات را عامل افزایش راندمان خدمات شهری دانست و افزود: بی شک این مشارکت می تواند شهر را ضمن برخورداری از اقتصادی پویا و پایدار، در مسیر دستیابی به شاخصه های توسعه یافتگی و همچنین گسترش زیرساخت های عمرانی،رفاهی و خدماتی یاری کند.
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0