کد خبر : 132739
تاریخ انتشار : سه شنبه ۹ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۹

مرغ آذربایجان شرقی با جاسازی در جعبه اتوبوس به استان‌های دیگر برده می‌شود!

مرغ آذربایجان شرقی با جاسازی در جعبه اتوبوس به استان‌های دیگر برده می‌شود!

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: مرغ آذربایجان شرقی با جاسازی در جعبه اتوبوس به استان‌های دیگر برده می‌شود. اکبر فتحی در گفت‌وگو با خبرنگاران در خصوص دلیل کاهش عرضه مرغ به بازار، اظهار کرد: مشکلی از بابت کمبود در تولید نداریم. اگر تنها آمار کشتار مرغ استان را طی سال‌های گذشته مقایسه کنیم،

مرغ آذربایجان شرقی با جاسازی در جعبه اتوبوس به استان‌های دیگر برده می‌شود!

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: مرغ آذربایجان شرقی با جاسازی در جعبه اتوبوس به استان‌های دیگر برده می‌شود.

اکبر فتحی در گفت‌وگو با خبرنگاران در خصوص دلیل کاهش عرضه مرغ به بازار، اظهار کرد: مشکلی از بابت کمبود در تولید نداریم. اگر تنها آمار کشتار مرغ استان را طی سال‌های گذشته مقایسه کنیم، درمی‌یابیم که کشتار مرغ استان از حدود یک ماه گذشته تا ۱۰ سال پیش در خوشبینانه‌ترین حالت هیچ گاه از ۱۸۰ تن بالا نرفته بود اما حداقل از ۱۲ روز گذشته متوسط کشتار مرغ، ۳۰ درصد افزایش داشته که معادل ۲۸۰ تن است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: این افزایش تولید باعث شده تا کشتارگاه‌های استان روزانه ۲۸۰ تن لاشه مرغ را تحویل اداره صمت دهند. این اقدام به تحویل لاشه مرغ توسط کشتارگاه با صورت جلسه و امضای نماینده جهاد کشاورزی و اداره صمت انجام می‌گیرد و در دفاتر ثبت می‌شود.

وی در خصوص مصرف سرانه مرغ استان نیز گفت: یک خانواده چهار نفری برای مصرف روزانه خود ماهیانه نهایت سه مرغ را می‌تواند بخرد. اگر وزن این سه مرغ را به طور میانگین هفت کیلوگرم محاسبه کنیم، در بیشترین پیک مصرف سرانه مصرف ماهیانه مرغ استان بالغ بر یک کیلوگرم و ۶۰۰ گرم و سرانه روزانه مصرف مرغ استان نیز بالغ بر ۵۵ گرم بوده که با احتساب جمعیت حدود چهار میلیون نفری، روزانه به میزان ۲۲۰ تن مرغ نیاز داریم.

فتحی با اشاره به افزابش ۴۰۰ هزار قطعه‌ای جوجه ریزی در استان نسبت به سال گذشته، ادامه داد: با توجه به این نیاز مصرفی استان و البته کاهش فعالیت هتل‌ها، غذاخوری‌ها و تالارهای عروسی، در حالی که کشتار روزانه ما بالغ بر ۲۸۰ تن است، این مازاد در بازار دیده نمی‌شود.

وی در خصوص دلیل این امر ادامه داد: ما نامه رسمی از جهاد کشاورزی استان قم دریافت کردیم مبنی بر این‌که در روزهای گذشته به میزان ۱۷ تن مرغ با برند کشتارگاه شهرستان مرند، در قم با قیمت آزاد به فروش رسیده است.

وی افزود: این تنها یک مورد از موارد خروج غیرقانونی و فروش مرغ در بیرون استان است. جعبه اتوبوس‌های مسافربری یکی از مکان‌های خوب برای جاسازی مرغ است که اشخاص سودجو اقدام به جاسازی حتی به میزان ۵۰۰ کیلوگرم مرغ در این مکان کرده و برای فروش به مقصد تهران می‌روند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: دلیل اشتیاق افراد برای این امر غیرقانونی، تفاوت قیمت مرغ در تبریز با سایر استان‌ها است، چرا که ما به عنوان مجموعه جهاد کشاورزی اصرار به فروش مرغ به قیمت مصوب دولتی به میزان ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان در بازار را داریم، در حالی که این مرغ در تهران به قیمت حتی ۳۵ هزار تومان به فروش می‌رسد.

وی متذکر شد: متاسفانه برخی از کشتارگاه‌ها نیز به جای عرضه مرغ به بازار پس از کشتار، اقدام به منجمد کردن می‌کنند و سپس این مرغ‌های منجمد سر از سایر استان‌ها در می‌آورد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها