کد خبر : 174819
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۲

پلمب 19 هزار واحد صنفی به دلیل “تخلفات کرونایی”/ 95 تالارِ پذیرایی تعطیل شدند

پلمب 19 هزار واحد صنفی به دلیل “تخلفات کرونایی”/ 95 تالارِ پذیرایی تعطیل شدند

ایسنا/کرمانشاه معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از پلمب بیش از 19 هزار واحد صنفی استان در دوران شیوع کرونا به دلیل تخلفات کرونایی و عدم رعایت پروتکل های بهداشتی خبر داد. دکتر ابراهیم شکیبا گفت: از زمان شیوع کرونا تاکنون بیش از 495 هزار مورد بازرسی توسط بازرسین بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه علوم

پلمب 19 هزار واحد صنفی به دلیل "تخلفات کرونایی"/ 95 تالارِ پذیرایی تعطیل شدند

ایسنا/کرمانشاه معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از پلمب بیش از 19 هزار واحد صنفی استان در دوران شیوع کرونا به دلیل تخلفات کرونایی و عدم رعایت پروتکل های بهداشتی خبر داد.

دکتر ابراهیم شکیبا گفت: از زمان شیوع کرونا تاکنون بیش از 495 هزار مورد بازرسی توسط بازرسین بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی از مراکز، اماکن تجمعی و سایر  واحدهای صنفی و صنعتی انجام گرفته است.

وی افزود: طی این بازدیدها 67 هزار و 257 مورد اخطار بهداشتی صادر شده و بیش از 21 هزار و 207 واحد به دلیل عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی به دادستانی وتعزیرات حکومتی  معرفی شدند.

شکیبا گفت: همچنین طی این مدت 19 هزار و 800 واحد صنفی به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی تعطیل و پلمب شده اند.

این مسئول خاطرنشان کرد: طی بازرسی های صورت گرفته ۹۵ تالار پذیرایی به دلیل عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی و مصوبات ستاد استانی کرونا تعطیل و همچنین ۴۹۷ قلیان سرا نیز پلمب شدند.

وی با اشاره به استمرار نظارت های بهداشتی گفت: از مردم استان درخواست داریم که با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و پرهیز از حضور درمراسم های جشن و عزا و همچنین مناسبت های پایان سال و استفاده از ماسک در کاهش زنجیره انتقال بیماری نقش آفرینی نمایند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: همچنین از تمام افراد می خواهیم درصورت مشاهده هرگونه تخلف درمورد عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی باسامانه بهداشت ۱۹۰ تماس بگیرند.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها