کد خبر : 130643
تاریخ انتشار : دوشنبه ۸ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۳

کشت ۷۰۰۰ هکتار باغات دیم در اراضی شیب‌دار لرستان

کشت ۷۰۰۰ هکتار باغات دیم در اراضی شیب‌دار لرستان

ایسنا/لرستان معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی لرستان گفت: در حال حاضر حدود ۷۰۰۰ هکتار باغات دیم در اراضی شیب‌دار با محصولاتی مانند بادام، پسته، انگور، انجیر و… داریم که تولید آن‌ها خشکبار بوده و نسبت به کم آبی مقاوم هستند. جواد صالحیان در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: ما متولی تولید هستیم و یکی

کشت ۷۰۰۰ هکتار باغات دیم در اراضی شیب‌دار لرستان

ایسنا/لرستان معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی لرستان گفت: در حال حاضر حدود ۷۰۰۰ هکتار باغات دیم در اراضی شیب‌دار با محصولاتی مانند بادام، پسته، انگور، انجیر و… داریم که تولید آن‌ها خشکبار بوده و نسبت به کم آبی مقاوم هستند.

جواد صالحیان در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: ما متولی تولید هستیم و یکی از وظایف ما حفظ منابع است که نسل آینده نیز بتوانند از این منابع خدادادی استفاده کنند.

وی با اشاره به این‌که یکی از وظایف ما حفظ منابع آبی و خاکی است، عنوان کرد: در این راستا یک سری مراتع هستند که ملی بوده و جز املاک منابع طبیعی محسوب می‌شوند ولی عرفاً در اختیار کشاورز هستند، برنامه‌ای که ما با همکاری منابع طبیعی در حال اجرای آن هستیم، کاشت باغات دیم در اراضی شیب دار است، در حال حاضر حدود ۷۰۰۰ هکتار باغات دیم در اراضی شیب دار با محصولاتی مانند بادام، پسته، انگور، انجیر و… داریم که تولید آن‌ها خشکبار بوده و نسبت به کم آبی مقاوم هستند.

صالحیان ادامه داد : این محصولات در دو سال اول به خاطر استقرار ریشه تابستان سه دوره  آب استفاده می‌کنند و هزینه چاله‌کنی و تهیه نهال با ماست و تا جایی که امکانات و اعتبارات اجازه بدهد تجهیزاتی مانند لوله‌ها و تانکرهای آب‌رسانی به صورت تجمعی در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد که تاکنون استقبال خوبی از این باغات شده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی لرستان تصریح کرد: باتوجه به این‌که استانی کوهستانی هستیم در تمام نقاط شاهد  اراضی شیب‌دار هستیم که عمدتاً در شهرستان‌های دلفان و سلسله  هستند که با توجه به شرایط آب و هوایی یکی از بهترین نقاط برای پرورش و کشت باغات دیم‌اند.

وی با اشاره به واگذاری زمین‌های منابع طبیعی و اراضی ملی به متقاضیان احداث باغات دیم، عنوان کرد: در صورت اراضی واگذار می‌شود که شخص معارض محلی نداشته باشد و محصول مورد نظر ما در آن زمین کشت شود.

صالحیان با اشاره به ساخت‌وسازهای بی رویه در زمین‌های کشاورزی، تصریح کرد: در برخی موارد جان همکاران ما در خطر است که باید تمام دستگاه‌ها ورود و همکاری کنند که این کار انجام نشود.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها