کد خبر : 127313
تاریخ انتشار : شنبه ۶ آذر ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۳

کمبود تجهیزات، مهم‌ترین چالش شهرداری‌ها در مدیریت بحران

کمبود تجهیزات، مهم‌ترین چالش شهرداری‌ها در مدیریت بحران

مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری زنجان گفت: کمبود تجهیزات مهم‌ترین چالش پیش روی شهرداری‌ها در مدیریت بحران است. به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، علی محمودی شامگاه دیروز در جلسه اضطراری مدیریت بحران خرم‌دره، تصریح‌کرد: حوادث غیر مترقبه که در کشور اتفاق می افتد یک تجربه است که باید از این تجارب درس گرفته و

مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری زنجان گفت: کمبود تجهیزات مهم‌ترین چالش پیش روی شهرداری‌ها در مدیریت بحران است.

به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، علی محمودی شامگاه دیروز در جلسه اضطراری مدیریت بحران خرم‌دره، تصریح‌کرد: حوادث غیر مترقبه که در کشور اتفاق می افتد یک تجربه است که باید از این تجارب درس گرفته و تمهیدات لازم برای مدیریت‌های آینده پیش‌بینی شود.

وی با بیان اینکه قبل از زلزله سال ۶۹   گیلان و زنجان هیچ نقشه مهندسی برای ساخت و سازها در کشور نداشتیم، افزود:   بعد از زلزله   آیین‌نامه ۲۸۰۰ در کشور عملیاتی و کانون‌های مهندسی به راه افتاد و بعد از زلزله بم نیز شمولیت قانون نظام مهندسی شهرها اتفاق افتاد که اینها تجاربی است که از حوادث تلخی که در گذر زمان اتفاق افتاده است، گرفته‌ایم.

این مسئول با بیان اینکه در برهه فعلی نیز دستگاه‌های اجرایی باید از موضوع سیل و آبگرفتگی معابر و منازل برای ترسیم خط مشی آینده کسب تجربه کنند، افزود: باید برای ایجاد ساختارهای جدی در شهرداری‌ها و بنیاد مسکن فکر اساسی شود.

محمودی با اشاره به اینکه باید موضوع پدافند غیرعامل را در ساخت واحدهای مسکونی، توسعه و طراحی شهرها مد نظر قرار دهیم، گفت:   تجربه سیل در نقاط مختلف کشور نشان داد در مناطقی که موضوع پدافند غیر عامل در بحث مدیریت‌های توسعه رعایت نشده است شاهد حادثه بودیم.

وی با اشاره به اینکه دستگاه‌هایی از قببل بنیاد مسکن باید از این حادثه به بهترین شکل بهره گیرند، بیان‌کرد:   باید از فرصتی که دولت در   اختیار روستائیان برای مقاوم‌سازی مساکن روستایی قرار داده است استفاده کنند.

محمودی با اشاره به بازدیدها صورت گرفته از سه سد شهرستان، گفت: هر یک از دستگاه‌های اجرایی که متولی سدی هستند باید مدیریت این سدها و آب‌های پشت سد را به عهده بگیرند و در صورت نیاز دریچه‌های آن را باز کنند اما باید توجه کنند که این آزادسازی‌ها مشکلی برای شهرهای همجوار ایجاد نکند.

وی با اشاره به اینکه دهیاران در سطح روستاها برای هر گونه بحران آمادگی کامل دارند، ادامه داد: ساکنین روستایی حاشیه رودخانه‌ها باید شناسایی و در نقاط امن اسکان یابند.

این مسئول با تاکید بر اینکه مردم‌باید از اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیرهای سیل در روز طبیعت اجتناب کنند، گفت: در روز ۱۳ فروردین باید اطلاع‌رسانی لازم مبنی بر پرهیز از اتراق مردم در اماکن پرخطر   صورت گیرد.

وی با اشاره به ورودی آب به شهر از طریق رودخانه کبیر و قورو چای،   تصریح کرد: طبق بازدیدهای صورت گرفته با لایه روبی این دو رودخانه کمترین آب گرفتگی را در شهر داشتیم.

محمودی با تاکید بر ضرورت تجهیز شهرداری‌ها و دستگاه‌های متولی بحران، گفت: اکثر شهرداری‌های ما تجهیزات لازم را در اختیار ندارند که باید نسبت به تجهیز شهرداری‌ها به‌صورت ملی اقدام شود.منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها