۹۰۰ تاریخ شفاهی ایثارگران و خانواده شهدای لرستان تهیه و ضبط شده است
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان گفت: خانواده شهدا گنجینههای معنوی دفاع مقدس هستند که در حال حاضر در حال تهیه تاریخ شفاهی از آنها هستیم، تا الان حدود ۹۰۰ تاریخ شفاهی ایثارگران به صورت آرشیو جهت نگهداری و پخش انجام شده است. محمود زرینجویی در دیدار با خانواده شهید دانشجو «یعقوب بهاروند
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان گفت: خانواده شهدا گنجینههای معنوی دفاع مقدس هستند که در حال حاضر در حال تهیه تاریخ شفاهی از آنها هستیم، تا الان حدود ۹۰۰ تاریخ شفاهی ایثارگران به صورت آرشیو جهت نگهداری و پخش انجام شده است.
محمود زرینجویی در دیدار با خانواده شهید دانشجو «یعقوب بهاروند احمدی» که به همت جهاد دانشگاهی و با حضور رئیس جهاد دانشگاهی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی، حجتالاسلام فلاحی، معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه لرستان، معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از جهادگران جهاد دانشگاهی استان برگزار شد، اظهار کرد: شهدا در هر جایی که نام آنها برده شود تأثیرگذار هستند.
وی ادامه داد: بحث نامگذاری مکانها به نام شهدا و تبلیغات محیطی دستگاههای اجرایی متولی این کار هستند ما تنها این مطالبات را پیگیری میکنیم و شهرداری و شورای شهر بهعنوان متولی اصلی نامگذاری اماکن، میادین و دستگاههای دیگر که دخیل هستند را باید پیگیری کنیم.
زرینجویی عنوان کرد: نام شهدا در اعلی علیین درج شده و اینها ظاهری هستند اما نیاز است به عنوان تبلیغات و تذکر به ما نام آنها مدنظر باشد، ما نیز همیشه پیگیر این مسئله هستیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان تصریح کرد: اسامی شهدا به شهرداری، شورای شهر و ارگانهای مورد نیاز تحویل داده شده و در جلساتی مانند شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت این دستگاهها را به انجام این کار ملزم کردیم.
وی افزود: یکی از تذکرات مهم ما در تمام جلسات زنده نگه داشتن نام و یاد شهداست، که تذکری به جا و مقدس است.
زرینجویی با اشاره به اینکه همه شهدا برای ما عزیز هستند، عنوان کرد: معمولاً شهدایی که شاخص بودند در سطح ملی مطرح هستند، این درحالی است که نام و نشان شهدای لرستان باید بیشتر در جامعه روشن شود، ما خیلی شهدا داریم که از لحاظ شاخصها و معیارها در حد و حتی بالاتر از شاخصهای ملی باشد، در طول هشت سال دفاع مقدس اگر بخواهیم درست حساب کنیم به اندازه نیم ساعت مستند خوبی از دفاع مقدس شهدای لرستان نداریم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان افزود: در آن زمان حتی شهدای لرستان آنقدر مأخوذ به حیا بودند که حتی کمتر مصاحبه کردند، ما اعتقاد داریم شهید قبل از شهید شدنش به شهادت میرسد یعنی اینها نظرکرده خدا هستند، والدین شهدا حق نگهداری و پرستاری دریافت میکنند، معمولاً مردم لرستان بحث عشیرهای بودن و اعتقادات و سنتهایی که وجود دارد پدر و مادر را به آسانی رها نمیکنند.
وی ادامه داد: برنامه دیگر بنیاد شهید ساخت تاریخ شفاهی از والدین و بازماندگان شهداست که درواقع با آنها مصاحبه میکنیم که ذیل برنامه کنگره ۶۳۰۰ شهید استان است.
زرینجویی عنوان کرد: خانواده شهدا گنجینههای معنوی دفاع مقدس هستند که در حال حاضر در حال تهیه تاریخ شفاهی از آنها هستیم، تا الان حدود ۹۰۰ تاریخ شفاهی ایثارگران به صورت آرشیو جهت نگهداری و پخش انجام شده است.
منبع: ايسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0