باچله با درخواست از پوتین برای متوقف کردن جنگ
رئیس حقوق بشری سازمان ملل با درخواست از رئیسجمهوری روسیه برای متوقف کردن حملات مسلحانه به اوکراین گفت که نیروگاه هستهای زاپوریژیا باید نظامیزدایی شود. به نقل از خبرگزاری رویترز، «میچل باچله» امروز پنجشنبه به مناسبت پایان دورهاش به عنوان کمیسیونر عالی شورای حقوق بشر سازمان ملل گفت: جامعه بینالمللی باید بر جمعآوری مستندات اصرار
رئیس حقوق بشری سازمان ملل با درخواست از رئیسجمهوری روسیه برای متوقف کردن حملات مسلحانه به اوکراین گفت که نیروگاه هستهای زاپوریژیا باید نظامیزدایی شود.
به نقل از خبرگزاری رویترز، «میچل باچله» امروز پنجشنبه به مناسبت پایان دورهاش به عنوان کمیسیونر عالی شورای حقوق بشر سازمان ملل گفت: جامعه بینالمللی باید بر جمعآوری مستندات اصرار داشته باشد تا بتواند روزی جنایات جنگی را اثبات کند.
باچله در ادامه از ولادیمیر پوتین، رئیسجمهوری روسیه خواست تا حملات مسلحانه به اوکراین را متوقف کند و همچنین نیروهای نظامی از نیروگاه هستهای زاپوریژیا در اوکراین خارج شوند.
این نیروگاه اندکی پس از آغاز حمله روسیه به اوکراین در ماه فوریه، به کنترل نیروهای روس درآمد اما یک عامل اوکراین در حال حاضر اداره آن را بر عهده دارد.
رئیس در حال کنارهگیری شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد همچنین امروز گفت که شاید دفتر او نتواند به وعدهاش مبنی بر انتشار گزارش مورد انتظار درباره منطقه سینکیانگ چین تا پایان دوره ریاستش در روزهای آینده عمل کند.
میچل باچله در گفتوگو با خبرنگاران تاکید کرد که دفترش “تلاش” میکند تا ضربالاجلی را که خودش در ماه ژوئن تعیین کرده بود، رعایت کند. این تقریبا مصادف با زمانی است که او گفت پس از پایان دوره فعلی کارش در ۳۱ اوت (چهارشنبه نهم شهریور)، به دنبال یک دوره چهار ساله جدید نخواهد بود.
به دنبال کنفرانس خبری باچله، «جان فیشر» مدیر دیدهبان حقوق بشر در ژنو در پیامی توییتری نوشت: بیشتر تلاش کن! کمتر از این، مایه شرمساری دفتر او و خیانت به قربانیان خواهد بود.
ماههای پایانی دوره باچله تحتالشعاع تأخیرهای طولانی در انتشار گزارش درباره سینکیانگ قرار گرفته است. این در حالیست که بسیاری از دیپلماتهای ژنو معتقدند که این گزارش تقریباً یک سال پیش تکمیل شده است.
باچله گفت که دفترش چین را در مورد این “یافتهها” مطلع کرده و مقامات با “تعداد قابل توجهی” نظرات بازگشتهاند. او گفت که دفترش اکنون فقط بر روی اشتباهات احتمالی واقعی تمرکز کرده است.
باچله تاکید کرد که حین سفر به چین و سینکیانگ در ماه مه، نگرانیهایی را با مقامات چین در مورد شرایط بازداشت و “بدرفتاری” با مردم داخل آن، مطرح کرده است. این رایزنیها از جمله شامل دیدار مجازی با شی جینپینگ، رئیسجمهوری چین بود. او همچنین گفته است که “همواره از همه طرف تحت فشار بودهاند.”
میچل باچله گفته است که به دلایل شخصی و تمایل به بازگشت به کشورش شیلی، جایی که دو دوره ریاست جمهوری را برعهده داشت، به دنبال حضور دوباره در شورای حقوق بشر سازمان ملل نیست. دفتر آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل مشخص نکرده است که چه کسی جانشین باچله خواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0