کد خبر : 178469
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۵

تعداد فیدرهای شبکه برق سقز به ۲۲ عدد افزایش یافت

تعداد فیدرهای شبکه برق سقز به ۲۲ عدد افزایش یافت

ایسنا/کردستان مدیر توزیع برق شهرستان سقز از احداث فیدر جدید زیویه در این شهرستان خبر داد و افزود: با هدف رفع ضعف ولتاژ و نوسانات پمپاژهای کشاورزی ۴ روستای قشلاق رضا، یازیبلاغی، خوشه دره و سیدآباد، تعداد فیدرها در این شهرستان به ۲۲ فیدر افزایش یافت.  عبدالله ابراهیمی امروز(یکشنبه_۵دی) بیان کرد: در برخی از مناطق روستایی

تعداد فیدرهای شبکه برق سقز به ۲۲ عدد افزایش یافت

ایسنا/کردستان مدیر توزیع برق شهرستان سقز از احداث فیدر جدید زیویه در این شهرستان خبر داد و افزود: با هدف رفع ضعف ولتاژ و نوسانات پمپاژهای کشاورزی ۴ روستای قشلاق رضا، یازیبلاغی، خوشه دره و سیدآباد، تعداد فیدرها در این شهرستان به ۲۲ فیدر افزایش یافت.

 عبدالله ابراهیمی امروز(یکشنبه_۵دی) بیان کرد: در برخی از مناطق روستایی و حاشیه سد شهید کاظمی شهرستان سقز به دلیل افزایش جریان مصرفی برق و ثابت بودن قدرت تولیدی در شبکه،افت ولتاژ و نوسان در شبکه برق وجود داشت.

وی ادامه کرد: در همین راستا با احداث فیدر جدید زیویه، مشکل ضعف ولتاژ و نوسانات پمپاژهای کشاورزی روستاهای قشلاق رضا، یازیبلاغی، خوشه دره و سیدآباد که در مسیرسدشهید کاظمی قرار دارند، مرتفع شد.

ابراهیمی اظهار کرد:فیدر یک کابل الکترونیکی یا گروهی از هادی‌های الکتریکی است که برق را از یک منبع مرکزی بزرگ‌تر به یک یا چند مرکز توزیع ثانویه یا شعاعی انتقال می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه با احداث فیدر جدید زیویه تعداد فیدرها در شهرستان سقز به ۲۲ مورد افزایش یافت،تصریح کرد: فیدرجدید زیویه با ایجاد تغییراتی تکمیل و از فیدرصاحب جدا شد تا علاوه برافزایش پایداری شبکه و بهبود شاخص‌های بهره‌برداری، مشکل افزایش بار فیدر صاحب نیز مرتفع گردد.

مدیر توزیع برق شهرستان سقز هدف از احداث این فیدر را کاهش بار فیدر صاحب در پست فوق توزیع سقز ۲، بالابردن ضریب اطمینان و پایداری خطوط و همچنین تعدیل بار فیدرعنوان کرد و افزود: برای احداث فیدر جدید زیویه بیش از یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان هزینه صرف شده است.

ابراهیمی با اشاره به اینکه ۱۲۶۰ متر خط به‌منظور بازآرایی فیدرصاحب و زیویه در شهرستان به شبکه اضافه شد، گفت: با احداث فیدر جدید تنها بخشی از مشکل ضعف ولتاژ در این مناطق مرتفع می گردد و در صورت نصب یک دستگاه اتوبوستر در مسیر سد شهید کاظمی، ضعف ولتاژ این مناطق به‌طور کامل رفع می‌شود.

شایان ذکر است که شبکه توزیع برق ۸۲ روستا در شهرستان سقز از سیم مسی به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.

انتهای پیام

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها