کد خبر : 5829
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۳

حمله توامان کرونا و گردوغبار به اراک/در خانه بمانید

حمله توامان کرونا و گردوغبار به اراک/در خانه بمانید

  اراک از ۳۰ تیرماه ۱۴۰۰ برای چندین بار در طول ۱.۵ سال اخیر در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفت و در طول روزهای اخیر نیز به صورت متناوب شاهد کاهش کیفیت هوا و در برخی ساعات، وضعیت خطرناک هستیم. کرونا از همان ابتدا که جهان را درگیر خود کرد، ریه‌های افراد را هدف گرفت

حمله توامان کرونا و گردوغبار به اراک/در خانه بمانید

  اراک از ۳۰ تیرماه ۱۴۰۰ برای چندین بار در طول ۱.۵ سال اخیر در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفت و در طول روزهای اخیر نیز به صورت متناوب شاهد کاهش کیفیت هوا و در برخی ساعات، وضعیت خطرناک هستیم.

کرونا از همان ابتدا که جهان را درگیر خود کرد، ریه‌های افراد را هدف گرفت و تاثیر مستقیم آلودگی نیز مستقیما بر ریه است و قطعا این توامان شدن آلودگی هوا و شدت بیماری کرونا می‌تواند هر انسانی با هر توان جسمانی از پای درآورد.

اراک امروز پنجاه و سومین روز ناسالم خود را در سال ۱۴۰۰ پشت سر گذاشت و در طول روزهای اخیر ذرات کمتر از ۲.۵ میکرون و غبارهای منطقه‌ای متهم اصلی این وضعیت ناسالم بوده است که قصد کوتاه آمدن هم ندارد.

رییس مرکز پایش و کنترل کیفیت هوای کلانشهر اراک در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: براساس اطلاعات دریافت شده از ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوای استان، متوسط شاخص کیفیت هوای اراک در ٢٤ ساعت گذشته منتهی به ساعت ۱۰ صبح روز یکشنبه ۱۰ مرداد برابر با عدد ۱۶۱ و کیفیت هوا ناسالم برای تمام گروه‌های سنی بوده است.

علیرضا محرابیان افزود: در ساعت ۱۲ امروز کیفیت هوای اراک عدد ۱۳۷ را نشان می‌دهد که ناسالم برای گروه‌های حساس است هرچند که شاخص کیفیت در ایستگاه مخابرات عدد ۱۶۲ و ناسالم برای تمامی گروه‌های سنی را نشان می‌دهد.

وی گفت: در حال حاضر هوای شازند برای تمامی گروه‌های سنی ناسالم است و ایستگاه‌های سنجش آلودگی نیز شاخص ۱۸۳ را نشان می‌دهند.

به گزارش ایسنا، مسلما تا زمانی که شرایط جوی تغییر نکند، باید ریه‌های خود را برای فرود گردوخاک‌ آماده نگهداریم و از طرفی به دلیل برخی بی‌مسئولیتی‌ها ظاهرا کرونا تمام شدنی نیست و باید این حمله دوجانبه را همزمان مدیریت کنیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در خصوص وضعیت فعلی به ایسنا گفت: قاعدتا آلودگی هوا می‌تواند شرایط انتقالی ویروس را مساعد و علائم بیماری را شدیدتر ‌کند.

دکتر علی علیمحمدی تصریح کرد: متاسفانه علیرغم توصیه‌های بسیار درخصوص ماندن در خانه در این وضعیت که در واقع شرایط اضطرار است، اما همچنان مراکز عمومی و فروشگاه‌ها مملو از جمعیت است و قطعا همین تجمعات، بیماری را تشدید می کند و متعاقبا موارد بستری نیز افزایش می یابد.

وی بیان کرد: به مردم استان توصیه می‌شود اگر دارای بیماری زمینه‌ای مانند بیماری‌های ریوی، آسم، برونشیت و … هستند در این مدت که هوا آلوده است حتما در خانه بمانند و از طرفی مصرف مایعات خود را افزایش دهند تا آب بدن حفظ شود.

به گفته دکتر پریا بهرامی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی ومدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در روزهای اخیر که برخی از شهرهای استان مانند اراک، شازند و ساوه درگیر آلودگی هوا شده‌اند، هنوز آمار و تفاوت معناداری درخصوص ماموریت های اورژانس نسبت به روزهای گذشته که اراک و شهرهای درگیر آلودگی هوا نبودند گزارش نشده است چراکه برای تاثیر این میزان آلودگی باید مدت زمانی افراد در معرض آلودگی باشند.

به گزارش ایسنا، آلودگی و کرونا دست از سر ما بر نمی دارد پس حداقل باید خودمان بیشتر برای سلامتی ارزش و اهمیت قایل باشیم.

منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها