دلایل کم توجهی نهادهای رسمی به سبک های آزاد کاراته
یک مربی سبک های آزاد کاراته گفت: سبک های کنترلی از یک سازمان جهانی و دارای مسابقات آسیایی، جهانی و اخیرا هم در مسابقات المپیک حضور دارد به همین دلیل نهادهای رسمی بیشتر به آن توجه و تمرکز دارند. فرهاد موقر در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: سبک های آزاد در بین
یک مربی سبک های آزاد کاراته گفت: سبک های کنترلی از یک سازمان جهانی و دارای مسابقات آسیایی، جهانی و اخیرا هم در مسابقات المپیک حضور دارد به همین دلیل نهادهای رسمی بیشتر به آن توجه و تمرکز دارند.
فرهاد موقر در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: سبک های آزاد در بین آحاد جامعه از جایگاه خیلی خوبی برخوردار هستند و استقبال از این سبک ها بیشتر و بهتر است.
وی با بیان اینکه کاراته در هر سبکی کاراته است و نباید سبک های کنترلی و آزاد را از هم جدا و تفکیک کرد، ادامه داد: فدراسیون کاراته جمهوری اسلامی ایران فدراسیون تمامی سبک ها است پس نباید فرقی بین سبک های مختلف کاراته گذاشته شود.
این مربی سبک های آزاد کاراته تصریح کرد: هر کسی که بخواهد در سبک های آزاد موفق شود باید تمرین و ممارست جدی داشته و در کنار تمرین کاراته، تمرین بدنسازی و از همه مهمتر از یک استاد برجسته بهره مند شود.
موقر در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه سبک های آزاد و کنترلی را در مقابل هم یا در کنار هم میبینید، ادامه داد: در کاراته سبک های آزاد و کنترلی در کنار هم هستند و نباید سبک ها از هم تفکیک شود زیرا با کنار هم قرار گرفتن سبک ها، رشد و پیشرفت کاراته میسر می شود.
این مربی سبک های آزاد کاراته تشریح کرد: در اردبیل گستره جمعیتی فعالان کاراته سبک های آزاد نسبت به کنترلی از دیر باز زیاد بوده و احتمالا بستگی به مسایل ژنتیکی و کوهستانی بودن اردبیل دارد که امیدواریم با فعالیت بیشتر اساتید کاراته کنترلی این نقیصه بر طرف شود.
منبع: ايسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0