کد خبر : 5977
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۷

مشارکت بنیاد برکت در ساخت مدارس موجب توسعه عدالت آموزشی است

مشارکت بنیاد برکت در ساخت مدارس موجب توسعه عدالت آموزشی است

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در آیین افتتاح ۱۵۰ مدرسه برکت گفت: بنیاد برکت با اجرای طرح‌های محرومیت زدایی و مشارکت در مدرسه‌سازی توانسته است همراه با سازمان نوسازی مدارس کشور در توسعه عدالت آموزشی گام بردارد. به گزارش ایسنا و بنابر اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور،

مشارکت بنیاد برکت در ساخت مدارس موجب توسعه عدالت آموزشی است

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در آیین افتتاح ۱۵۰ مدرسه برکت گفت: بنیاد برکت با اجرای طرح‌های محرومیت زدایی و مشارکت در مدرسه‌سازی توانسته است همراه با سازمان نوسازی مدارس کشور در توسعه عدالت آموزشی گام بردارد.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، مهراله رخشانی مهر – معاون وزیر آموزش و پرورش در آیین افتتاح ۱۵۰ مدرسه برکت که با حضور محمد مخبردزفولی رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در محل مدرسه شهید «نصرت الله سیری» پاکدشت برگزار شد؛  ضمن تبریک ایام و اعیاد فرخنده ماه ذی‌الحجه، گفت: مشارکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در مدرسه‌سازی نشانگر انتخاب هوشمندانه و دقیق مسئولین آن است که برگرفته از رویکرد و مطالبه مقام معظم رهبری به این موضوع است.

وی با بیان اینکه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با اتخاذ شیوه مدیریتی جهادگرانه و هدفمند خود به دور از هرگونه حاشیه توانسته است در بزنگاه ها و موقعیت های حساس عملکرد درخشانی داشته باشد، اظهار کرد: بنیاد برکت با اجرای طرح‌های محرومیت زدایی و مشارکت در مدرسه سازی توانسته است همراه با سازمان نوسازی مدارس کشور در توسعه عدالت آموزشی گام بردارد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در ادامه به موضوع شیوع و یروس کرونا اشاره کرد و گفت: در آن اوضاع بحرانی که بسیاری از مدیران و مسئولین کشور درک درستی از شرایط نداشتند ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با ورود به این حوزه ابتدا با تولید ماسک و دستگاه های اکسیژن ساز و پس از آن با تولید واکسن افتخار بزرگی برای کشور رقم زد.

رخشانی‌مهر با اشاره به اینکه متوسط مدت زمان اجرای پروژه های عمرانی در کشور تا ۱۴ سال هم رسیده است، تصریح کرد: مدت اجرای پروژه های مدرسه‌سازی ۹ سال بود که اخیراً با تلاش های صورت گرفته به ۳ سال کاهش یافته است.

وی ادامه داد: بسیاری از پروژه‌هایی که در سال ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ افتتاح شد طرح‌هایی بودند که در سال‌های ۱۳۹۱ و ۱۳۹۲ آغاز شده بودند و اما اکثر پروژه‌هایی که امروزه به بهره‌برداری می‌رسند در سال‌های ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ کلنگ زنی شده اند که بیانگر افزایش سرعت اجرای پروژه های مدرسه سازی است.

معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین با اشاره به موضوع ساخت مدارس با رویکرد مدیریت سبز تاکید کرد که با توجه به مسئله انرژی و محیط زیست اجرای این پروژه ها بسیار حائز اهمیت است و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در این زمینه پیشتاز بوده است، به طوری که هم اکنون ۳۳ پروژه آموزشی با رویکرد مدیریت سبز در حال اجراست که نخستین نمونه آن به زودی در اهواز به بهره برداری می رسد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها