چرا نهادهای نظارتی به پروندههای پرسپولیس ورود نمیکنند؟
با وجود درخواست باشگاه پرسپولیس برای ورود نهادهای نظارتی به پروندههای این باشگاه، هنوز هیچ نهادی پروندهها را بررسی نکرده است. به گزارش ایسنا، باشگاه پرسپولیس در هفتههای اخیر درگیر پروندههایی ابهامآلود بوده که پولهای زیادی را از حساب این باشگاه خارج کردهاند. بررسی برخی موارد نشان میدهد که با پرداخت مبلغی اندک در زمان
با وجود درخواست باشگاه پرسپولیس برای ورود نهادهای نظارتی به پروندههای این باشگاه، هنوز هیچ نهادی پروندهها را بررسی نکرده است.
به گزارش ایسنا، باشگاه پرسپولیس در هفتههای اخیر درگیر پروندههایی ابهامآلود بوده که پولهای زیادی را از حساب این باشگاه خارج کردهاند. بررسی برخی موارد نشان میدهد که با پرداخت مبلغی اندک در زمان مقرر یا انعقاد قراردادی معقول، خیلی از پروندهها علیه پرسپولیس تشکیل نمیشد اما سوءمدیریت و بی خردیها، سرخها را در بحران بزرگ پروندههای خارجی فرو برده است. پرسپولیس که طی شش سال اخیر، پنج قهرمانی لیگ، یک قهرمانی جام حذفی، یک نایب قهرمانی لیگ و دو نایب قهرمانی لیگ قهرمانان آسیا را در کارنامه خود ثبت کرده، قاعدتا باید از نظر مالی شرایط بسیار خوبی را تجریه میکرد اما همین پروندههای عجیب، کار را به جایی رساند که سرخها فصل بیستم را با پول قرضی سپری کردند.
پرونده کالدرون و ابهام درباره دلیل تاخیر در پرداخت ۱۲۵ هزار دلار از قسط ۳۰۰ هزار دلاری نخست او که اجازه فسخ یک طرفه را به این مربی آرژانتینی داد، انعقاد قرارداد ۵۰۰ هزار یورویی با ماریو بودیمیر که پیش از پرسپولیس از باشگاه قبلی خود ماهانه ۵۰۰۰ یورو حقوق دریافت میکرد، قرارداد عجیب برای انتقال گلمحمدی به پرسپولیس که حالا این باشگاه را محکوم به پرداخت ۸ میلیارد تومان کرده است، انعقاد قرارداد با کارگزاری که ۹ ماه تمام با وجود استفاده از نام پرسپولیس، پولی پرداخت نکرد، جذب استوکس و دلایل شکایت نکردن از او با وجود ترک تیم و غیبت غیر موجه در تمرینات، اوساگونا و قرارداد ۲۷۰ هزار دلاری و همینطور پروندههای دیگر، ابهامات و سوالات زیادی را به همراه دارند.
در همین رابطه باشگاه پرسپولیس ۹ آذر ۱۴۰۰ با انتشار بیانیهای رسما از نهادهای نظارتی خواست تا با ورود به این پروندهها، ابعاد مختلف آنها را بررسی کنند و اگر ابهامی هم وجود دارد به آن رسیدگی شود اما پیگیریهای خبرنگار ایسنا نشان میدهد تا امروز عملا هیچ نهادی به این پروندهها ورود نکرده است.
بررسی این پروندهها از این جهت اهمیت دارد که مبالغ پرداخت شده در پروندهها و زیانهای وارد شده عملا از بیت المال بوده است. چون بر اساس قانون، پرسپولیس باشگاهی دولتی محسوب میشود. از طرف دیگر شاید اگر یک بار به صورت جدی پرودههای ابهام دار مورد بررسی قرار بگیرند و با خاطیان احتمالی برخورد شود، چه بسا درس عبرتی باشد تا مدیران آینده در تصمیمات خود دقت بیشتری به خرج بدهند.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0