نگران وقوع پیک وحشتناک کرونا هستیم / شرایط تا ماههای آینده نرمال نمیشود
ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان اینکه آمارها و نمودارها، ما را در آستانه پیک نشان میدهند، گفت: نگرانی ما این است که با پیک وحشتناکی مواجه شویم و تعداد بیماران افزایش یابد و به این ترتیب شاهد مرگ بیماران خواهیم بود. دکتر علی قمیشی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به روند افزایش
ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان اینکه آمارها و نمودارها، ما را در آستانه پیک نشان میدهند، گفت: نگرانی ما این است که با پیک وحشتناکی مواجه شویم و تعداد بیماران افزایش یابد و به این ترتیب شاهد مرگ بیماران خواهیم بود.
دکتر علی قمیشی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به روند افزایش موارد بیماری در دزفول، اظهار کرد: در حال حاضر آمار موارد مثبت و موارد بستری در دزفول در حال افزایش است. پیش از این شرایط به گونهای بود که در روزهای متمادی، مواردی از مرگ و میر نداشتیم اما اکنون متاسفانه هر چند روز مورد مرگ ناشی از کرونا داریم.
وی با بیان اینکه یکی دو هفته پس از افزایش موارد بیماری، میزان بستری و یک تا دو هفته پس از آن میزان مرگ و میر افزایش مییابد، افزود: در مدت یک ماه تا یک ماه و نیم وضعیت به گونهای بود که چهار تا پنج مورد بستری داشتیم اما اکنون روزانه بیماران در بیمارستان بستری میشوند و پیشبینی میشود این آمار افزایش یابد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: آمارها و نمودارها، ما را در آستانه پیک نشان میدهند. طبق بررسی نمودارها، در ابتدای یک پیک قرار داریم و باید سریع پیک بیماری متوقف شود.
وی بیان کرد: نگرانی ما این است که با پیک وحشتناکی مواجه شویم و تعداد بیماران افزایش یابد و به این ترتیب شاهد مرگ بیماران خواهیم بود بنابراین باید با رعایت پروتکلهای بهداشتی، از ورود به وضعیت انفجاری بیماری جلوگیری شود.
قمیشی تصریح کرد: کووید – ۱۹ یک بیماری فراگیر است و به نظر میرسد که شرایط تا ماههای آینده نرمال نخواهد شد.
وی با اشاره به سرایتپذیری بالای بیماری، گفت: در هر مکانی که تجمع افراد وجود داشته باشد، انتقال بیماری رخ میدهد؛ باید با رعایت پروتکلهای بهداشتی زنجیره انتقال قطع شود زیرا تا زمانی که بیش از ۸۰ تا ۹۰ درصد جامعه واکسیناسیون نشوند، این چرخه میتواند ادامه یابد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول بیان کرد: بیشترین عامل افزایش بیماری، کاهش رعایت دستورالعملهای بهداشتی، برگزاری تجمعات و نشستهای خانوادگی است.
قمیشی بیان کرد: روند افزایش موارد مثبت را تقریبا دو هفته پس از شب یلدا شاهد بودیم بنابراین قطعا برگزاری دورهمیهایی مانند روز مادر نیز در این مساله موثر خواهد بود.
وی با اشاره به وجود باغویلاها در دزفول و استقبال مردم از حضور از این مکانها، تصریح کرد: تردد در جاهای مختلف موجب انتقال ویروس میشود بنابراین با توجه به اینکه نظارت کاملی بر اجاره باغویلاهای دزفول وجود ندارد، قطعا اجاره باغویلاها در بالا بودن بروز کرونا در دزفول موثر است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول بیان کرد: در راستای محدودیت فعالیت باغویلاها، به فرمانداری پیشنهاداتی ارائه شده تا در این زمینه تصمیمگیری شود.
قمیشی گفت: گاهی شاهد برگزاری مراسم عروسی در باغویلاها نیز بودیم که با توجه به تعطیلی تالارها در هفته آینده، باید بر برگزاری مراسم در اماکن دیگر مانند باغویلاها نظارت بیشتری شود و از برگزاری مراسم در این اماکن جلوگیری شود.
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0