۶۰ درصد مهاجرین در بخش ساختمان مشغول کارند
بر اساس اعلام وزارت کار اعتبار پروانه کار همه اتباع خارجی به طورخودکار تا پایان بهمن ماه تمدید شده و نیازی به مراجعه حضوری نیست. به گزارش ایسنا، در ماههای گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا، رعایت دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتی به منظور قطع زنجیره کرونا مورد تاکید قرار گرفته است از این رو
بر اساس اعلام وزارت کار اعتبار پروانه کار همه اتباع خارجی به طورخودکار تا پایان بهمن ماه تمدید شده و نیازی به مراجعه حضوری نیست.
به گزارش ایسنا، در ماههای گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا، رعایت دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتی به منظور قطع زنجیره کرونا مورد تاکید قرار گرفته است از این رو برای آنکه کارفرمایان در ارتباط با بکارگیری نیروهای کار خارجی دچار مشکل نشوند، وزارت کار تمدید اعتبار پروانه کار اتباع خارجی را پیرو دستور معاون اقتصادی رئیس جمهوری مبنی بر تمدید خودکار اعتبار همه مجوزهای صادره از سوی دولت، در دستور کار قرار داده است.
بر این اساس پروانه کار اتباع خارجی که اعتبار آن از اول آذر ماه و از تاریخ ۹۹/۹/۱ منقضی می شود، بدون نیاز به مراجعه حضوری تا پایان بهمن ماه تمدید شده است.
محسن ابراهیمی ـ مدیرکل اشتغال اتباع خارجی وزارت کارـ از تمدید خودکار اعتبار پروانه کار همه اتباع خارجی بدون نیاز به مراجعه حضوری تا پایان بهمن ماه خبر داده و می گوید: هدف از این طرح رعایت دستورالعملها و پروتکلهای بهداشتی و قطع زنجیره کرونا است.
وی با اشاره به آماری از حضور اتباع بیگانه در کشور می گوید: ۸۶ درصد مهاجرین از افغانستان برای کسب و کار وارد کشور شده اند.
آنطور که ابراهیمی گفته ۶۰ درصد مهاجرین در صنعت ساختمان و مابقی در بخشهای کشاورزی، خدمات و تولید اشتغال دارند.
بر اساس قانون، استخدام و اشتغال اتباع بیگانه بدون پروانه کار در کشور ممنوع است و قانون کار در ماده ۱۲۰ صراحتا اعلام کرده اتباع بیگانه نمیتوانند در ایران مشغول بکار شوند مگر آنکه دارای روادید ورود با حق کار مشخص بوده و مطابق قوانین و آییننامههای مربوطه، پروانه کار دریافت کرده باشند.
وزارت کار به موجب قانون کار مکلف شده با رعایت شرایطی از قبیل داشتن تخصص کافی برای شغل، نسبت به صدور روادید با حق کار مشخص و پروانه کار برای اتباع بیگانه اقدام کند و بر همین اساس کارفرمایان را به استفاده از اتباع خارجی دارای پروانه کار ملزم کرده است.
به گزارش ایسنا، ماده ۱۸۱ قانون کار، کارفرمایانی که اتباع بیگانه فاقد پروانه کار یا دارای پروانه کار منقضی شده را بکار بگیرند یا در کاری غیر از آنچه در پروانه کار آنها قید شده بپذیرند و در صورت قطع رابطه کاری با کارفرما مراتب را به وزارت کار اعلام نکنند، مشمول جریمه و برخورد قانونی می داند.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0