تخریب دو مرکز تزریق واکسن کرونا در فرانسه به دست معترضین
در پی تظاهرات نسبت به وضع قوانین سختگیرانه برای کنترل ویروس کرونا در فرانسه، دو مرکز واکسیناسیون مورد حمله قرار گرفت و تخریب شد. به نقل از بی بی سی، در پی تظاهرات نسبت به وضع قوانین سختگیرانه برای کنترل ویروس کرونا در فرانسه، دو مرکز واکسیناسیون مورد حمله قرار گرفت و تخریب شد. به گفته مقامات

در پی تظاهرات نسبت به وضع قوانین سختگیرانه برای کنترل ویروس کرونا در فرانسه، دو مرکز واکسیناسیون مورد حمله قرار گرفت و تخریب شد.
به نقل از بی بی سی، در پی تظاهرات نسبت به وضع قوانین سختگیرانه برای کنترل ویروس کرونا در فرانسه، دو مرکز واکسیناسیون مورد حمله قرار گرفت و تخریب شد.
به گفته مقامات یک مرکز واکسیناسیون در جنوب شرقی فرانسه مورد حمله قرار گرفته و تمامی تجهیزات آن تخریب شد و با استفاده از شیلنگهای آتشنشانی همه سطح آن پر از آب شده است.
بر اساس گزارشهای رسانههای محلی، یک کلینیک هم در جنوب غربی این کشور بر اثر آتشسوزی عمدی تا حدی تخریب شد.
همه این اتفاقات زمانی رخ داد که در تعطیلات پایانی هفته تظاهرات مخالفان قوانین وضع شده برای کرونا در این کشور برگزار شده بود.
لازم به ذکر است روز شنبه هفته جاری، در پاریس پایتخت فرانسه، هزاران نفر از شهروندان علیه سیاستهای سختگیرانه و محدودیتهای کرونایی اعمال شده دست به تظاهرات زدند.
در این ارتباط گفته شده که هزاران نفر از اهالی شهر پاریس در اعتراض به سیاستهای «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه اقدام به برگزاری تظاهرات اعتراضی در خیابانهای این شهر کردند.
منبع:خبرگزاری مهر
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0