حمله راکتی به سفارت آمریکا در «بغداد»
منابع رسانه ای اعلام کردند که پایگاه «التوحید» در سفارت ایالات متحده آمریکا هدف حمله راکتی قرار گرفته است. به نقل از کانال «صابرین نیوز»، سفارت ایالات متحده آمریکا واقع در «منطقه سبز» بغداد امروز پنجشنبه هدف حمله راکتی قرار گرفت. بر اساس این گزارش، دو راکت به سمت پایگاه «التوحید» در سفارت آمریکا در بغداد

منابع رسانه ای اعلام کردند که پایگاه «التوحید» در سفارت ایالات متحده آمریکا هدف حمله راکتی قرار گرفته است.
به نقل از کانال «صابرین نیوز»، سفارت ایالات متحده آمریکا واقع در «منطقه سبز» بغداد امروز پنجشنبه هدف حمله راکتی قرار گرفت.
بر اساس این گزارش، دو راکت به سمت پایگاه «التوحید» در سفارت آمریکا در بغداد شلیک شده است. منابع رسانهای اعلام کردند که سامانههای پدافندی نتوانستند راکتها را رهگیری کنند.
برخی منابع نیز اعلام کردند که هنگام شلیک راکتها به سمت سفارت ایالات متحده آمریکا در بغداد آژیرهای هشدار فعال نشدند.
این حمله راکتی پس از آن انجام شد که بغداد و واشنگتن اخیراً توافقی را با یکدیگر به امضاء رساندند؛ توافقی که طبق آن این مجوز به آمریکاییها داده شده است تا به حضور مستشاری و آموزشی خود در خاک عراق ادامه دهند.
منبع:خبرگزاری مهر
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0